Намерена са около 100 грама готова продукция, на наркопазара тази

...
Намерена са около 100 грама готова продукция, на наркопазара тази
Коментари Харесай

Криминалисти от РУ-Несебър разбираха конопена оранжерия, задържаха Николай от Свети Влас

Намерена са към 100 грама подготвена продукция, на наркопазара тази трева се търгувала за 7 бона килото

Въпреки че летният сезон по морето завърши и територията на община Несебър към този момент е по-спокойна, закононарушенията не стихват. На прицела на бранш " Криминална полиция " към РУ-Несебър попаднал 46-годишен предприемач от Свети Влас. Става дума за Николай О., живеещ в огромна къща на брега на морето на ул. „ Одеса “ в курорта.

Николай се употребил с положително име в региона и бил сигурен, че никой няма да го запоздре. Съседите му го разказват като почтен и трудолюбив човек. Униформените работили по сигнал, че е тръгнал по неприятен път и отглежда марихуана. В продължение на няколко седмици Николай е наблюдаван от зоркото око на ченгетата.

Вчера те  нахлули в дома му като намерили и иззели: две конопени растения с височина от към 2 метра. Освен това мъжът безусловно трансформирал мансардния етаж на къщата в наркооранжерия. Разполагал с електрически дехидрататор и електрически апарат за вакуумиране.

Грижел се за растенията с доста скъпи био торове и препарати. Намерени били още 9 пластмасови бутилки с друга съдържимост от химически субстанции, които подобрявали тревната маса и я превръщали в магическо “ средство за смяна в душeвността. 

От наркосредите разясняват за Флагман.бг, че качеството на дрогата на Николай било измежду най-високите в морските курорти. Подобен сорт марихуана се търгувал за 7000 лева кг. А от едно конопено растение предприемачът " вадил " близо 3 кг суха трева. 

При претършуване на къщата криминалистите намерили и стъклен буркан, съдържащ суха марихуана с тегло към 100 грама и плик също със суха тревна маса / марихуана/.

46-годишният Николай О. е арестуван за период до 24 часа.

Работата по случая продължава от чиновниците на бранш " Криминална полиция " към РУ-Несебър. 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР