Наливат се пари в публичния сектор. Борисов си купува доверие.

...
Наливат се пари в публичния сектор. Борисов си купува доверие.
Коментари Харесай

Атанас Атанасов се възмути: Борисов и Радев бездействат, на нищо не прилича това!

Наливат се пари в обществения бранш. Борисов си купува доверие. Това счита водачът на ДСБ и съпредседател на Демократична България ген. Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров. Той е убеден, че рецесията не се ръководи вярно.

"Тази рецесия е опасност за националаната сигурност, съгласно българското законодателство. Къде е Народното събрание? Къде е държавното управление? Къда са другите институции? Защо не свикат съвещание на Консултативния съвет? Борисов се опасява, че му е доста невисок рейтингът ", позволява ген. Атанасов.

По бтв той разяснява, че Борисов и Радев, макар че не се обичат, е трябвало да се схванат и да си партнират във връзка с рецесията.

"Те не са определени да се обичат. Това безучастие на нищо не наподобява ", възмути се водачът на ДСБ.

Атанасов пък счита, че Борисов е най-вече отговорен за това недоразумение и вметна: "Тази история с Триморието за какво трябваше тази история да му я скрояват? "

В типичния си критикарски жанр Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров разяснява, че Борисов не желае да сдаде властта.

Той разкри, че Демократична България се готви за предстощите избори. Не пожела да назове обединенията, с които би се коалирала, настоявайки, че "рибата е в морето, с цел да слагаме тигана ". Все отново обаче сподели, че Демократична България ще си партнира с всички отвън статуквото, включително и Слави Трифонов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР