Нагледен пример, че когато мизерията влезе през вратата, любовта излита

...
Нагледен пример, че когато мизерията влезе през вратата, любовта излита
Коментари Харесай

Кочина! Пиян като свиня, дебелакът Гущеров пак преби жена си Светлана! Смъкнал й скалпа, тя остана без коса!

Нагледен образец, че когато мизерията влезе през вратата, любовта излетява през комина, дадоха Християн и Светлана Гущерови. Ако имаме вяра на ужасени съседи, преди дни не изключително първокласната кооперация, в която дебелакът подслонил някогашната компаньонка и четирите им отрочета, заедно с тъщата, била разтресена до основи от смразяващи кръвта женски писъци и крясъци за помощ. Минути по-рано се чул тропот като от разрушена врата, описват очевидци. Стонове “Помощ ”, “Ще умра ”, “Помощ, мамо, майчице, избави ме ”, се повтаряли безусловно през пет секунди, а по тънките стени се разнасяли тътени от млатене на нежно женско тяло.

 

Известно време след мелето, на адреса, населяван от скоро от сем. Гущерови - ул. “Васил Стефанов ” 58, цъфнала патрулка. Униформените заварили скалпираната манекенка, на която й липсвала половината коса от тила към темето, настояват клюкари от блока, надничали през шпионката. Някогашната еротична моделка била цялата в синини и деруги, а от лицето и коленете й се стичали струйки прясна кръв. Ченгетата не разкрили Християн на адреса, най-вероятно тъй като той бил избягал с мръсна газ от бойното поле. Свидетели на отвратителните мъчения обаче станали четирите невръстни дечица и майката на Светлана - Кунка.

 

Най-вероятно старата дама на другия ден е споделила пред съкооператорите си на какъв смут е била подложена дъщеря й, тъй като до нас доближиха клюки, че Гущеров-младши я е пускал от високо на пода, ритал я е в корема и я е карал да лази на четири крайници до момента в който къса косата й, дружно с живо месо. Повод за изстъплението, с изключение на литрите обхванат алкохол, бил отводът на Светлана да пусне в фамилното ложе вонящия на джибри шопар, издават информаторите ни.

 

Подобни гнусни подиуми на домашно принуждение били съвсем всекидневие зад стените на дома им. Въпреки че и преди ступваше жена си постоянно, откогато закъсал за пари, Християн бил станал същински звяр, потопен в алкохолна взаимозависимост. Охраненият псевдо паралия напуснал къщата, в която с жена си живееха на квартира предходната година и за пръв път в живота си се пренесли в апартамент. Локацията е наоколо до бул. “България ” и жк “Манастирски ливади ”. Блокчето е част от скромен комплекс, без диря от разкош и лукс, с каквито Гущеров-младши е закърмен. 

 

Причина за фамилното проваляне била некадърността на милионерския правоприемник да прави бизнес и зверските борчове за стотици хиляди левове, с които висял на лихвари. Гущеров-старши бил вдигнал ръце от пропадналия си синковец и му отпускал алегорична за стандарта им, шест цифрена сума месечно, която при този растеж на инфлацията колкото да стигала за храна, наем, бензин и сметки. Вързана за печката с четири деца, за Светлана към този момент било немислимо да практикува античния поминък, ето за какво не можела да изкарва пресен кеш.

 

Единственото, което й оставало е да бъде безвъзмездна боксова круша на деградиралия си мъж. Майка й пък с право се бояла да не последва ориста на Дебора от Стара Загора, която след хиляди побои най-после беше заклана като животно с макетен нож.

Автор: crimesbg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР