Наемен гавазин на страховитата мутра Камен Желев и част от

...
Наемен гавазин на страховитата мутра Камен Желев и част от
Коментари Харесай

Кървавият лихвар Камен Желев разпъвал чадър над касапина, обезобразил красивата Дебора

Наемен гавазин на страховитата мутра Камен Желев и част от злокобната му тайфа за мокри поръчки - това е същинското лице на звяра Георги Николаев, който кла, дра и стрига като жертвено агне красивата старозагорка Дебора. Образът на чудовището няма нищо общо с профила на “домашен ” принудител. Все по-отчетливо се постанова версията, че става дума за безсъвестен сутеньор и изтезател на млади девойки, нарочени да стават проститутки. 

 

Такава ли е била и Дебора? Докато Министерство на вътрешните работи и прокуратата събират данни по случая, наши източници от полицията и ъндърграунда се заклеха, че Николов е част от наказателната бригада на мутрата-лихвар Камен Желев. Татуираният примитив не е работил единствено като охранител в чалга клуб “Кавали ” в Стара Загора, а е бил наемен бияч в сдружението за бързи заеми “Тера Груп ” на въпросния мафиот. 

Жоро Бизона, както е по-популярен извергът в родния си град, работил под шапката на разстреляния измежду бял ден през 2021 година в офиса за бързи заеми Станимир Иванов - Стамбето. Бизона е бил разпитван за обществената екзекуция, само че локалните служители на реда и прокурори са показали незаконна немърливост към убийството в опитите си да разпънат чадър над безобразията на Камен Желев, който в този момент се укрива в Гърция, тъй като е търсен по отношение на още по-ужасяващи и кървави закононарушения. 

Освен да тормози и пребива длъжници, бандата на Жоро Бизона се е занимавала с пазаруване на гласове по време на локални избори в Стара Загора, Сливен, Ямбол и Айтос, и тази им незаконна активност най-вероятно е причина да се употребяват с подобен комфорт от страна на управляващите на национално равнище и в района. 

Камен Желев, за който Министерство на вътрешните работи разполага с оперативни данни, че е препирал мръсни пари на двама братя от някогашната СИК, беше задържан през 2013 година дружно с тайфа главорези след серия жестоки побои над клиенти на “Кредилайн ”, отказали да заплащат наказателни лихви. Заради правосъдния развой, завършил в Спецсъда през 2016 година с условна присъда от 7 години затвор за Желев, той се отдръпна от лихварското занятие и трансферира бизнеса с “Кредилайн ” на татко си. Останалите компании под шапката му минаха в ръцете на други лица. Новото дружество-майка, посредством което Желев оперира, се споделя   “Тера Груп ”. Ямболският незаконен необут поверявал парите си на крими престижи, които да ги събират от длъжници с побой и тормоз. 

Схемата на Желев е една и съща - наема свирепи мутри, които имат контракт с колекторски компании, редом отваря заложни къщи и квартални офиси за бързи заеми. Ако човек не успее да си върне дължимото, мутрите му се задействат. Лихвите са безчовечен - стигат до над 30 %. Пари имало за всички по веригата, най-много за служители на реда, прокурори и съдии, които да пазят незаконната тайфа от закона. 

 

Именно покровителството на Камен Желев е причина старозагорския касапин Жоро Бизона да мине в началото сред капките откакто обезобрази Дебора. След като 26-годишният садист от старозагорското село Братя Кунчеви беше тикнат още веднъж зад решетките стана ясно, че Дебора не е първата му жертва и че на съвестта му лежи доста почтена кръв. 

 

В началото на тази година Бизона е наказан на пробация за побой над мъж. И тогава специалистите класифицират “лека телесна щета ”, а съгласно материалите по делото тя се показва в “множество кръвонасядания и отоци на окосмената част на главата, оток и кръвонасядане по челото вдясно, солидни кръвонасядания и отоци по клепачите на дясното око и така нататък Деянието е осъществено по хулигански подбуди ”, написа още в заключението. Бизона обаче се спогажда с прокуратурата и тя го осъжда условно на рекордно ниските 6 месеца. Любопитна детайлност е, че смешното наказване е трябвало да изтече на 30 юли. Т.е на 26 юни, когато извергът реже и обезобразява Дебора, е имал още месец до приключването на пробацията си. Остава мистерия за какво старозагорският съд не е взел под внимание предходната му присъда при осъществяването на варварското действие. 

 

В досието на дегенерата има и присъда за жесток побой над група лесничеи, пристигнали да честват в “Планета Пайнер ” на 6 април 2019 година Празнуващата група безусловно е смляна от побой от Бизона и приятелите му, идва и полиция. Повдигнати са обвинявания, за които се планува до две години затвор, само че представителите на Темида за кой ли път великодушно освобождават касапина и му постановат смехотворна санкция от 1000 лева. 

 

Неофициално се твърди, че татуираният урод с макетно ножче излиза изсъхнал от тежките си закононарушения поради покровителството на Камен Желев и боса на охранителната компания, към която незаконно е работил. “Жоро Бизона няма пукнат лев, само че зверствата му се покриват от неговите неоциални работодатели, които имат голямо въздействие в правораздавателните органи ”, настояват познавачи на проядената от корупция правосъдна система.

 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР