Надземен пешеходен преход се срути на федералната магистрала М-10 в

...
Надземен пешеходен преход се срути на федералната магистрала М-10 в
Коментари Харесай

Камион събори пешеходен надлез

Надземен пешеходен преход се срути на федералната автомагистрала М-10 в квартал Тосненски в Ленинградска област, придвижването е блокирано, заяви източник от незабавните служби пред ТАСС. 

" Имаше известие за колапса на надлеза над автомагистралата в квартал Тосно на Ленинградска област, " - сподели свидетел за организацията.

Регионалният щаб на Министерството на изключителните обстановки удостовери тази информация, като означи, че пожарните и избавителните елементи са отпътували за мястото. 

Росавтодор сподели пред ТАСС, че прелезът се е срутил, откакто е бил ударен от камион с издигнат товарен отсек. Както посочи източник в спешните служби, водачът на камиона не запомнил да смъкна тялото.

От пресслужбата на съветското министерство на изключителните обстановки обявиха пред ТАСС, че един човек е ранен вследствие на случая. 

" По предварителни данни една жертва е шофьорът на камиона ", съобщи пресслужбата. Няма други жертви вследствие на изключителната обстановка, оповестиха от пресслужбата на районното държавно управление пред кореспонденти.

Министерството на изключителните обстановки добави, че известието за колапса е пристигнало в 17:50 по московско време. Четири уреди и 16 души бяха изпратени на мястото на изключителни обстановки. Движението е блокирано в двете направления, проведени са обходни пътища. „ Обход Зуево - Кириши - Волхов - излаз към Кола, отбивка Трубников Бор - автомагистрала 41А-004 - излаз към М-10, както и отклоняване на обекта през град Любан “, допълват от ведомството. Федерална автомагистрала М-10 " Русия " свързва Москва и Санкт Петербург. Магистрала М-11 " Нева " също свързва двата града, само че е платена и високоскоростна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР