Над имиджа на известни личности работят цели екипи, преди да

...
Над имиджа на известни личности работят цели екипи, преди да
Коментари Харесай

11 примера за това как един гримьор може да превърне жената в кралица или да съсипе всичко

Над имиджа на известни персони работят цели екипи, преди да влязат на алените килими: стилисти, гримьори, фризьори. И даже при работа в екип, резултатът не постоянно може да бъде сполучлив.

Въпреки това, от такава неприятна история, като да вземем за пример несполучлив грим на значимо събитие, доста известни хора получават позитивно прекарване, тъй като в този момент знаят тъкмо по какъв начин да не го вършат.

Ние взехме решение да следим по какъв начин известните дами първо бъркат при избора на грим, а по-късно, откакто поработиха върху грешките, направиха имиджа си необикновен.

Ариана Гранде

Докато правеше грима си за Американските музикални награди през 2015 година, Ариана Гранде не обмисляше какво ще бъде под ярките светкавици на камерите. А декор дьо тенът, който изглеждаше естествено при обикновено осветяване, направи лицето на певицата прекомерно ярко.

Кели Озбърн

Кели Озбърн постоянно е представена от таблоидите като модел за сполучливо видоизменение. В допълнение към обстоятелството, че певицата отслабна, тя стартира да подхожда към грима по напълно друг метод и даже организира майсторски класове по тази тематика в своя инстаграм.

Анджелина Джоли

На премиерата на „ Обикновеното сърце “ лицето на Анджелина Джоли безусловно сияеше. Това се дължи на отразяващата пудра, която се усещаше под светкавиците на фотоапаратите.

Актрисата направи извод от този урок, съдейки по обстоятелството, че към този момент не попадаше в такава неуместна обстановка, а облиците й постоянно оглавяваха описите с най-успешните на аления килим.

Ума Търман

Експерименталният грим на Ума Търман накара почитателите и публицистите да мислят, че актрисата е прибягнала до пластична хирургия. Всичко се оказа доста по-просто: гримьорът се отдалечи от нормалния облик на дива и не се концентрира върху очите, наблягайки, в противен случай, устните.

Джеси Джей

На премиите Brit Awards през 2014 година Джеси Джей пристигна с бледолилави устни. Стилистите обаче обсъждаха не толкоз противоречивия цвят на червилото, колкото обстоятелството, че се популяризира. Устните са изгубили ясните си линии.

Дженюари Джоунс

Експерименталният грим също се провали на американската актриса и модел Дженюари Джоунс. На аления килим на Met Gala тя се появи, както видяха таблоидите, с изтощен тип поради прекомерно избелените вежди и бледен загар.

Но класическата версия на грима със стрелки в жанр “котешки очи ”, съгласно стилистите, подхожда на момичето доста повече.

Дженифър Лопез

Обикновено тя се придържа към своя присъщ грим: бронзови опушени сенки за очи, лъскави устни и блестяща кожа. Но тя пристигна на празненството на финалистите на American Idol през 2015 година по друг метод.

Чарлийз Терон

За ролята си във кино лентата “Чудовище ” Чарлийз Терон се преобрази до неразбираемост. Въпреки това, на Оскарите за тази роля, тя също не приличаше на себе си. Загарът на звездата беше по-скоро оранжев, поради което светлите вежди не се виждаха.

Лейди Гага

Лейди Гага не се опасява да опитва с външния си тип – това не е загадка за никого. През годините на кариерата си тя опитва разнообразни облици. Но не всички бяха признати топло от публиката.

Това се случи на музикалните награди на MTV през 2009 година Лицето на певицата беше покрито с бял прахуляк, а тъмните тежки сенки за очи изглеждаха мръсни и небрежни.

Кристен Стюарт

Гримьорите предизвестяват: бъдете доста деликатни с алените сенки. Те могат да основат резултат на раздразнени очи, изключително в случай че имате доста светла кожа.

Това се случи с Кристен Стюарт. Може би базирайки се на известната си роля във филмовата сага за вампири, тя се появи на филмовия фестивал в Кан през 2016 година с този грим.

Никол Кидман

Никол Кидман е една от тези, които си паднаха по козметичния артикул на церемония в Монте Карло през 2019 година

Между другото, това не е първият път, когато пудрата разочарова актрисата: през 2009 година имиджът й също беше негоден от бели петна по лицето. Сега Кидман обръща огромно внимание на кожата, с цел да наподобява безупречно.

Кои са най-честите неточности в грима?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР