Над два милиона души поръчаха предварително електрическия пикап Cybertruck на

...
Над два милиона души поръчаха предварително електрическия пикап Cybertruck на
Коментари Харесай

Cybertruck срещу морков: Ново видео показва капаните в дизайна на пикапа

Над два милиона души поръчаха авансово електрическия пикап Cybertruck на Tesla преди стартирането му на пазара.

И до момента в който доста от тях стискат палци новата им покупка да дойде час по-скоро, героите от YouTube канала Out of Spec Reviews използваха морков, банан, хот-дог наденички и други артикули, с цел да показват какво може да направи новият пикап на Tesla с пръстите ви, сравнявайки го с Rivian, F-150 Lightning и Tesla Model X.

Особено споделяна онлайн се оказа обстановката от видеото, която демонстрира какво се случва с моркова, когато е подложен там, където капакът на багажника се среща с каросерията на транспортното средство.

Острите му ръбове прорязват зеленчука, което накара доста консуматори да считат, че дизайнът на Cybertruck може да докара до съществено пострадване.



„ Колкото повече узнавам за тази кола, толкоз повече се удивлявам, че е разрешено да се продава “, гласи един от мненията.

„ Това нещо действа повече като гибелен капан, в сравнение с като пикап “, написа различен консуматор.

Много хора обаче се изричат в отбрана на Cybertruck, потвърждавайки, че всеки модел автомобил може да аргументи този вид пострадване, в случай че поставите пръстите си на неверното място в неверния миг.

„ Да. Ако ръката ви е пред затваряща се врата, тя евентуално ще бъде засегната “, пишат саркастично някои.

Експерти по-рано показаха угриженост по отношение на други елементи в дизайна на Cybertruck, като да вземем за пример неналичието на т.нар. crumple zone -  зона в автомобила, проектирана по този начин, че да всмуква силата от удар, с цел да остане купето непокътнато. 

Не е наложително обаче хората в купето на Cybertruck да са изложени на риск.

Дейвид Фридман, някогашен настоящ началник на Националната администрация за сигурност на придвижването по пътищата, изясни пред Reuters: „ Ако попаднете в злополука с друго транспортно средство, което има такава зона, а вашето е по-твърдо, тогава първото ще се смачка, а вашето ще устои. "
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР