Над 600 000 клиенти на УниКредит Булбанк активно използват мобилното

...
Над 600 000 клиенти на УниКредит Булбанк активно използват мобилното
Коментари Харесай

УниКредит Булбанк: Банката, която превърна мобилното си приложение в основен начин за банкиране

Над 600 000 клиенти на УниКредит Булбанк интензивно употребяват мобилното банкиране на банката – Булбанк Мобайл за осъществяване на преводи, ръководство на артикули и заявяване на нови такива, сочат най-нови данни на финансовата организация. Екипът на банката развива и предлага от ден на ден цифрови решения като напъните в тази посока бяха отличени с признанието " Най-добър настоящ цифров план " на годишните награди на Асоциация Банка на годината. Признанието е за плана " Дигитална ипотека ", който банката осъществя през 2022-ра година.

Дигиталната ипотека разрешава напълно отдалечен развой по кандидатстване, консултиране, разпределяне и асимилиране на ипотечен заем, в това число цифрово сключване на всички нужни документи, като УниКредит Булбанк е единствената финансова институция в България, която предлага напълно цифрово подписване на ипотечен заем, без да е належащо физическо посещаване на филиал на банката, при която и да е стъпка от процеса.

„ Основен блян на УниКредит Булбанк е да предлагаме интегрирани цифрови решения, които освен улесняват потребителите, само че и доста усъвършенстват метода им на взаимоотношение с финансовата институция. Силно имаме вяра, че бъдещето е в цифровото банкиране, само че без да губим човешкия контакт с клиента. Тенденциите при потребителското държание сочат, че от ден на ден хора избират напълно цифровите процеси при някои финансови интервенции, тъй като са по-бързи и не изискват посещаване на филиал. Но има и финансови решения, при които консултацията с специалист има основна добавена стойност. За тях УниКредит Булбанк предлага разнообразни точки за контакт – контактен център за клиенти, отдалечен управител за обслужване, посещаване на филиал, като клиентът има цялостната независимост да избере желания от него метод “, разяснява Борислав Генов, основен шеф Банкиране на дребно и член на Управителния съвет на УниКредит Булбанк.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР