Начело на схемата в Гурково според Стойков са кмета на

...
Начело на схемата в Гурково според Стойков са кмета на
Коментари Харесай

Стойчо Стойков: Кметът на Гурково и ключови фигури от ДПС - в схема за купуване на гласове

Начело на схемата в Гурково съгласно Стойков са кмета на Община Гурково Мариян Цонев, както и синът му Георги. Лично Георги е раздавал пари от сак на тарторите в схемите за пазаруване на гласове.

" Не ме е боязън, гърмяха ме един път и оживях ", безапелационен бе Стойков той отхвърли да приказва с имена за поръчителите на покушението. Очаква обаче Министерство на вътрешните работи и вътрешният министър Иван Демерджиев да подхващат нужните дейности.

 

Той разсаза още, че кмета на Гурково и доближените му записват хора и ги изнудват, подмятат опиати. Стойков уточни, че е подготвен да опише пред други медии " още по-интересни истории ".

Според него полицията и управляващите покровителстват Цонев, който е знаел за квалифицираната профилирана интервенция и е скрил всички улицаващи го доказателства. Органите на реда обаче по този начин и не влезнали в дома му. 

От Групово дело " Боец " оповестиха, че ще сезират Министерство на вътрешните работи още на следващия ден и ще изискат среща с министър Демерджиев.

" Утре в 08.45ч. БОЕЦ ще отидем в Министерството на вътрешните работи и ще пожелаваме среща и незабавни дейности персонално от министър Иван Демерджиев и неговите заместници, които отговаряха за организацията и честността на изборите! Ще представим и спомагателни доказателства, фотоси, данни и свидетелски показания за присъединяване персонално на Халил Летифов – зам. Председател на Движение за права и свободи и дясна ръка на Пеевски в тези схеми. 

 

Очакваме реакцията на мафията и мутрите! Допускаме, че Люба Кулезич, нейният посетител, или членовете на БОЕЦ може да станат цели за възмездие от страната на ОПГ Движение за права и свободи! За първи път излизат свидетелства и данни за пазаруване на гласове с присъединяване на партиен водач – зам ръководител на парламентарна партия -ДПС. Не приказваме за ромски схеми в някоя махала, а за брутална скица, която разкрива модела за пазаруване на гласове на най-високо национално равнище. Разполагаме и със свидетелски показания за околните връзки сред Летифов, Пеевски и Бойко Борисов разказани пред наш очевидец от самият Халил Летифов. 

 

Очакваме и незабавната реакция на ПП-ДБ в Народното събрание ", написаха от гражданското съдружие. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР