Началото на клей сезона вече чука на вратата, а междувременно,

...
Началото на клей сезона вече чука на вратата, а междувременно,
Коментари Харесай

Двама българи в игра днес: Лазаров и Донски с първи мачове в Оейраш и Мурсия

Началото на клей сезона към този момент чука на вратата, а в това време, в неделния ден Александър Лазаров и Александър Донски ще излязат на корта в търсене на първа победа в квалификациите на два от Чаланджърите, които следва да се проведат през идната седмица.

Лазаров е пети подложен в пресявките на Чаланджъра в Оейраш (Португалия), като на старта ще се изправи против международния №536 Адам Павлашек. Двубоят посред им, който ще бъде първи в историята на тяхното съревнование, е финален в програмата и се чака да стартира не преди 18:00 часа българско време. При възможен триумф пък българинът ще би трябвало да преодолее и съпротивата на Алексис Мусялек или Ян Хоински, с цел да си обезпечи присъединяване в главната скица на конкуренцията.

Александър Донски, който се намира в серия от пет следващи победи, ще опита да удължи серията си, като през днешния ден му следва да премери сили с поставения под №6 в квалификациите на Чаланджъра в Мурсия - Пол Мартин Тифон. Срещата сред двамата е втора в програмата за деня в Испания и ще започва не преди 13:30 часа българско време, а ако успее да излезе като победител от конфликта, софиянецът ще се изправи против Даниел Марида Агилар или Владислав Орлов в борба за място в същинската част на надпреварата.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР