Начало Как да се включа Вдъхновените Българин е сред най-добрите

...
Начало Как да се включа Вдъхновените Българин е сред най-добрите
Коментари Харесай

Българин е сред най-добрите архитекти в Европа

Начало Как да се включа Вдъхновените Българин е измежду най-хубавите архитекти в Европа Павел Янев споделя повече за работата си в изявление на Силвия Прибиловска за Vesti.bg  Силвия Прибиловска 31 октомври 2019, 13:00  Българин е измежду най-хубавите архитекти в Европа Източник: Личен списък
рхитектът Павел Янев покори следващ връх в архитектурата и интериорния дизайн. Той е отличен с премията „ Най-добър интериорен дизайн на частна резиденция 2019-2020 “ за своя план SVP House по време на European Property Awards 2019, които се организираха в Лондон.

Наградата е следващото доказателство за професионализма и вниманието към детайла, с които той и екипът му извършва всеки един план.
 Павел Янев
„ Това отличие за мен е най-високата оценка в областта на архитектурата и интериорния дизайн, която в миналото съм получавал дружно с номинацията от преди няколко години в Ню Йорк. Зареден съм и стимулиран за последващи постижения” , споделя арх. Павел Янев в изявление на Силвия Прибиловска за Vesti.bg и “Вдъхновените”.

Проектът, с който Янев печели влиятелната премия, е еднофамилна къща в затворен комплекс в София.

Бизнес, спектакъл и пътешествия: историята на Велизар Величков
Българин е измежду най-хубавите архитекти в Европа  Павел Янев проектант  Павел Янев проектант  Павел Янев проектант  Павел Янев проектант
“Клиентите ни бяха доста отворени към оферти и чакаха от нас в действителност нещо ново и забавно. Съчетахме съвременен жанр в къщата със семплия сексапил на природата – успокоителен, комфортен и тайнствен.

Има безпределно доста връзки сред форми, материали и технологии, които към момента не са използвани” , споделя той.
 Павел Янев
Павел Янев е роден и израства във Варна. Завършва ВИАС (сега УАСГ) в гр. София, а още от втората година стартира да работи в разнообразни архитектурни студиа, с цел да придобие опит в действителния живот на постройките.

Архитектурните достижения в България, които би трябвало да видите

„ Осъзнах, че дизайнът може да е доста повече от „ autocad”, линии и тактика. Дизайнът е просвета. Исках да развъртвам своите планове и да работя по метода, по който аз искам “, показва 34-годишният проектант.

Павел се въодушевява от развиването на новите технологии и материали, които може да употребява.

“В днешно време всичко се развива с извънредно бърза скорост и е предизвикателство всеки ден да се сблъскаш с нещо ново, което можеш да приложиш веднага”, споделя архитектът.

Българи впечатляват милиони по целия свят с образни изкуства

Убеден е, че мотивацията е в самите нас и само от нас зависи какво и по какъв начин ще реализираме.

“Дали сме в България или някъде другаде по света, триумфът би бил обезпечен когато се човек се труди старателно, целенасочено, има точни цели и ги гони до край” , споделя младият българин.

Борис Павлов е на 30 години и се завърна в България. Вижте за какво



Павел Янев си спомня първите три години от професионалната си кариера, които разказва като сложни.

“Аз бях срещу пазарните правила - с мои лични възгледи и убеждения. В нашия бизнес ти работиш с главата си и живееш със сърцето си.

Да обединиш двете в едно е предизвикателство. Именно за това през 2011 година сътворих ALL in STUDIO, в което проектираме и изпълняваме обектите си по безукорен метод, с цел да сме сигурни, че резултатът ще е заслужен за международната сцена и награди “, прибавя той.

От втора работа към личен бизнес - пътят на Ирина



До момента студиото има няколко печеливши плана на интернационална сцена и много първи места на родна. Миналата година получават приз за най-хубава реализация за апартамент, а преди няколко години са номинирани в Ню Йорк.

“Силно работим в посока да развием бизнеса си и плановете отвън България. Доказахме, че сме безусловно равностойни, а и по-добри даже от доста от западните архитекти и дизайнери ”, безапелационен е Павел Янев.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР