Наближава Празникът на влюбените, а много мъже го избират като

...
Наближава Празникът на влюбените, а много мъже го избират като
Коментари Харесай

Математик разкри формула за перфектното предложение за брак

Наближава Празникът на влюбените, а доста мъже го избират като идеалната опция да създадат предложение за брак. Те обаче ще бъдат доста улеснени, в случай че се срещнат авансово с математическите вероятности за приемане на отговор „ Да “ , оповестява Мейл онлайн.

Д-р Том Крофорд, математик от Оксфордския университет, има вяра, че неговият способ може да усили възможностите за благополучен край. Ако следвате тази рецепта за триумф, ще си осигурите допустимо най-хубавия късмет да получите „ Да “, споделя той.

Неговата формула, основана на изследване, извършено измежду 2000 души, пресмята „ оценка на предлагането “ (S) от 1 до 100, като 100 е допустимо най-близо до „ Да “.

Д-р Крофорд предлага предлагането да се направи по време на сантиментална вечеря вкъщи , като регистрира няколко променливи величини.

Формулата му за триумф се основава на четири основни фактора - времето на хранене (М), времето на предлагането (Т), степента на обмисляне (Р) и цената на годежния пръстен (С).

Петата бонусна променлива (В) се прави оценка сред 50 и 25 точки въз основа на редица възможни събития, които могат да се случат по време на сантиментална вечер вкъщи.

Магическата формула на доктор Крофорд наподобява по този начин: S = B + 5(T+M)/2 + 5(C+P)

Въз основа на разбор на отговорите от анкетата доктор Крофорд предлага вечерята да стартира в 20:06 ч., като предлагането за брак наложително се прави след главното ядене, само че преди десерта .

Оптималната сума, която би трябвало да похарчите за годежен пръстен, е две и половина месечни заплати, а предлагането би трябвало да се възнамерява от 68 дни , споделя той.

Хората, които се надяват „ да има договорка “, могат да усилят възможностите си за триумф, като произнесат прочувствена тирада (+8 бонус точки) , основат сантиментална конюнктура с осветяване и цветя (+7 бонус точки) и пуснат хубава музика (+5 бонус точки) .

Въпреки това влюбените, които се надяват да съблазнят колегата си, би трябвало да заобикалят да ревизират телефона си (-20
бонус точки) , да пускат тв приемника за декор (-14 бонус точки) , да прегорят храната (-10 бонус точки) и да имат деца в къщата (-6 бонус точки) .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР