На водача, причинил тежката катастрофа с две жертви в София

...
На водача, причинил тежката катастрофа с две жертви в София
Коментари Харесай

Интерпол-Берн: Швейцария не е издавала шофьорска книжка на Георги Семерджиев

На лидера, предизвикал тежката злополука с две жертви в София не е издавано швейцарско удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство. Това е отговорът на Интерпол-Берн на отправено от българското Министерство на вътрешните работи питане, оповестиха от пресцентъра на министерството.

Във връзка с тежката злополука на бул. „ Черни връх “, на 06.07.2022 година в дирекция „ Международно оперативно съдействие “ е получено питане от ГДНП с молба за незабавна инспекция на свидетелството за ръководство на МПС на лидера, предизвикал случая.

Оправено е незабавно питане до Интерпол-Берн, като е предоставена и наличната в ДМОС информация за лицето. Ден по-късно – на 07.07.2022 година, е получен отговор от швейцарските управляващи, в който се показва, че лидерът не е регистриран в националната база данни на страната за притежатели на СУМПС. Той няма годна шофьорска брошура (настояща или предишна), издадена от швейцарските управляващи. Информацията е предоставена на ГДНП на 08.07.2022 година /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР