На треньора на Торино - Иван Юрич му се наложи

...
На треньора на Торино - Иван Юрич му се наложи
Коментари Харесай

Треньорът на Торино се извини на тифозите

На треньора на Торино - Иван Юрич му се наложи да даде изключителна конференция в понеделник, на която трябваше да даде пояснения за думите си след домакинското тъждество против Салернитана. Тогава експертът сподели, че " не всички почитатели имат духа на Торо ". Сега той се зарече да напусне поста, в случай че отборът не се класира за евротурнирите.

" Думите ми бяха напълно ориентирани към задачата да реализираме нещо огромно, не съм имал желание да сътворявам напрежение. Близо сме до огромна цел, би трябвало да останем дружно, с цел да реализираме нещо фантастично ", посочи хърватинът, който води " биковете " от 2021 след сполучлив интервал във Верона.

" През тези две години и половина постигнахме хубави неща, като се има поради от кое място тръгнахме. Работихме като кучета, с цел да се качим в горната половина на класирането. Може и всичко да се утежни, само че имам вяра в духа на играчите, които не са допускали гол в доста мачове и победихме огромни отбори, като Наполи и Аталанта. Дойдох в Торино, тъй като тимът има история ", сподели още Юрич, представен от Българска телеграфна агенция.

" Ако някой се е почувствал афектиран, не това е било желанието ми. Не съм желал да засегна някого, нито историята на клуба. Постигнахме доста неща, в този момент би трябвало да създадем още повече. Не дремя нощно време. Може би греша, че постоянно споделям истината, би трябвало да съм по-премерен ", сподели още треньорът.

" Ако се класираме за Европа, ще остана в Торино. Ако не го създадем, ще си потегли. Какво да върша тук, да желая още пари ли? ", попита хърватинът.

" Дори брачната половинка ми ми сподели, че съм глупак. Ако съм обидил някого през вчерашния ден и по този начин се е почувствал, апелирам за опрощение ", приключи Иван Юрич.
 Торино - Салернитана 0:0 в мач от Серия
Салернитана добави точица към скромния си актив

" Водните кончета " изковаха 0:0 против Торино
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР