На традиционното си септемврийско събитие Apple показа два нови смарт

...
На традиционното си септемврийско събитие Apple показа два нови смарт
Коментари Харесай

iOS 14 идва тази вечер у нас: Какво още ни представи Apple?

На обичайното си септемврийско събитие Apple сподели два нови смарт часовника и два нови iPad-а. Въпреки че много от почитателите на марката чакаха лансирането на iPhone 12, към този момент новият смарт телефон ще изчака. 
Вместо това изпълнителният шеф на Apple Тим Кук лансиране стартирането на ъпдейта iOS 14, който се чака от пролетта. 
По всяка възможност за българските консуматори тази към този момент от 20:00 ч. би трябвало да е налична фундаментално новата актуализация на операционната система на iPhone. Освен нея, излизат iPadOS 14, tvOS 14 и watchOS 7.



Apple показа шестото потомство Apple Watch, последвано от по-бюджетния вид Apple Watch SE. Apple Watch Series 6 ще разполага с опция за премерване на наситеността на кислорода в кръвта на потребителя единствено за 15 секунди. Освен това феновете на умния часовник към този момент ще могат да си изберат някой от множеството нови циферблати, в това число и авансово основано MeMoji.


Новият 10.9-инчов iPad Air може да се похвали с екран от край до край и отстранен Home бутон. iPad Air 4, сходно на своя предходник, разчита още веднъж на датчик за различаване на пръстов отпечатък, който този път е прикрит в страничния бутон за пробуждане на устройството, написа. iPad 8 е бюджетната разработка на компанията, като диагоналът на екрана още веднъж е 10.2 инча.
Гледайте цялото събитие на Apple с новите артикули и услуги в идващото видео:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР