на TikTokПритежаването на дом е сериозна отговорност, която често изисква

...
на TikTokПритежаването на дом е сериозна отговорност, която често изисква
Коментари Харесай

3-те инструмента, от които се нуждаят всички собственици на жилища, според „Американския изпълнител“

на TikTok

Притежаването на дом е сериозна отговорност, която постоянно изисква разнообразни планове за поддръжка и ремонт, без значение дали е премахване на теч или ремонт на баня.

С пролетния сезон в разгара си и лятото тъкмо зад ъгъла, повече хора отмятат описите си със задания и привеждат домовете и жилищата си в идеална форма за настаняване.

За Джон Дай, прочут също като „ Американския реализатор “ в TikTok, съществуването на набор от принадлежности е от значително значение. Видеоклиповете за стесняване на Dye постоянно стават вирусни. Много от неговите клипове дават препоръки и трикове за елементарните хора, без значение дали би трябвало да закърпят покривите си, да реновират гаражите си или да разкрасят градините си.

В една от известните си изявления Дай заведе почитателите си на извършване на покупки и разкри какви тъкмо „ съществени “ принадлежности би трябвало да имат на разположение всички притежатели на жилища. Неговият набор от съществени неща беше приспособен да отговори на потребностите на тези с малко оп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР