На стадион “АФАС в среща от 19-ия кръг на нидерландската

...
На стадион “АФАС в среща от 19-ия кръг на нидерландската
Коментари Харесай

Голово шоу между Алкмаар и Утрехт

На стадион “АФАС ” в среща от 19-ия кръг на нидерландската Ередивизи тимовете на АЗ Алкмаар и Утрехт изиграха вманиачен мач, приключил при шеметно тъждество 5:5.

Гостите от Утрехт небрежно дръпнаха с два гола на Анастасиос Дувакис (13`, 16`). Аз Алкмаар обаче се съвзе и за без време се видя напред в резултата след едно попадение на Максим Декер (20`) и две на Евангелос Липидис (31`, 34`). Преди почивката обаче Утрехт направи резултата 3:3 посредством Ник Виргевер (41`).

През второто полувреме Анастасиос Дувакис оформи своя хеттрик (65`), извеждайки гостите още веднъж напред в резултата. После се случи и нов поврат - голове на Меес де Вит (70`) и Евангелос Павлидис (78`), който също оформи своя хеттрик, доведоха нещата до 5:4 за АЗ Алкмаар. След това имаше време и за още - Сандер ван де Стреек от Утрехт вкара нов гол (80`) и оформи крайното 5:5.

С равенството Аз Алкмаар сдаде лидерската позиция и със своя актив от 40 точки се намира на пункт по-малко от водача Фейенорд. Утрехт пък се намира на удобното 7-мо място в класирането с 30 точки и все още не се бори за нищо, тъй като има 15 точки задатък пред зоната на изпадащите, както и се отдалези задоволително от местата, даващи право на присъединяване в европейските клубни шампионати следващата година.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР