На север от Лас Вегас има истинско съкровище. Безпощадната пустиня

...
На север от Лас Вегас има истинско съкровище. Безпощадната пустиня
Коментари Харесай

Кланът Отисън и тяхната империя от тюркоаз по Viasat Explore


На север от Лас Вегас има същинско богатство. Безпощадната пустиня може и да не наподобява като идеалното място да удариш джакпота, само че под безплодната почва лежат милиони.
Въпросът е да знаеш по какъв начин да ги изкопаеш! В продължение на над 60 години и три генерации, сем. Отисън копаят най-търсеният тюркоаз в света. показва нов вълнуващ сериал в шест елементи „ Треска за тюркоаз “ на 20 април от 22:45 часа , който наблюдава клана Отисън, до момента в който се борят с враждебни условия, с цел да открият съкровищата, заровени в пустинята на Невада.  
Видео за „ Треска за тюркоаз “ по Viasat Explore

В централата си в Тонопа, Невада, Отисън се борят с горещи дни и мразовити нощи, детонират експлозиви на рискови скатове и се мъчат да измъкнат задоволително от търсения камък от пустинята. „ Треска за тюркоаз “ следва фамилията, до момента в който те се пробват да се оправят с големите изскавания на интернационалните купувачи и да задържат бизнеса си в играта за идното четвърто потомство. Това е диво премеждие по тънката и рискова линия сред неуспеха и триумфа!
„ Треска за тюркоаз “ дебютира по на 20 април от 22:45 часа с повтаряне в четвъртък от 23:30 часа и в събота от 20:15 часа.
Очаквайте детонации, драма, рискове, сълзи, бизнес покупко-продажби, смях и обич в едно сплотено семейство, което рискува живота си, с цел да придобие това скъпо богатство, а тук се запознайте с основните герои:

Дона Отисън
Дона, матриархът на фамилията , е заварката, която държи клана Отисън дружно. Тя работи в тясно съдействие с племениците си Тони, Трентън, Лейн и Тристан, както и със зетовете си, Дани и Томи. Въпреки, че се занимава най-вече с бизнес частта, Дона в никакъв случай не се колебае да се присъдини към мъжете, когато копаят, нито пък да си изцапа ръцете.
 
Дани Отисън
Като второ потомство миньор, Дани е научил всичко, което знае за бизнеса от починалия си татко, Лин Отисън . Той продължава да поддържа традицията, като образова синовете си Лейн и Тристан, на всичко, което татко му го е научил за добиването на тюркоаз. Експерт в региона, Дани има разрешителното за рандеман за Ройстън дружно с брат си Томи и снаха си, Дона.
 
Томи Отисън
Въпреки, че не роден в Тонопа, Невада, както брат си Дани , Томи е прекарал по-голямата част от живота си в рандеман на тюркоаз дружно с татко си, Лин Отисън. Той е предал насъбраното знание на всичките си 10 деца, изключително огромните си синова Тони и Трентън, които се обръщат към него за съвет. Томи е извънредно ловък в рязането и полирането на камъни.

Тони Отисън
Тони е трето потомство миньор, който има няколко обекта дружно с брат си Трентън . Научил е занаята от татко си, Томи . Когато става дума за бизнес, той е последователен и е виновен за задвижването на цялото колело. От набелязването на терен до полирането на тюркоазените камъни, той е извънредно ловък в занаята си.
 
Емили Отисън
Емили се впуска в бизнеса с тюркоаз въодушевено, след брака си с Тони Отисън . Подобно на брачна половинка си, тя е натоварена с голям брой отговорности във връзка с фамилията, в това число продажбата на тюркоаза, ръководството на профилите в обществените мрежи, а даже от време на време се причислява към Тони и Трентън в работата им. Изгубила първия си брачен партньор в резултат на заболяване от рак, за нея сигурността по време на работа е от първостепенно значение.

Трентън Отисън
Трентън разделя времето си сред дома си в Лас Вегас и изолирани терени, които изследва дружно с барт си Тони . Трентън добре знае какво значи здрава работа и от физическа позиция е извънреден миньор. Има инстинкт за верните места и живее всеки ден с усет и наслаждение. Трентън постоянно намира окуражителни думи за брат си, когато Тони се тревожи за бизнеса.
 
Джакел Отисън
Съпругата на Трентън, Джакел , постоянно оказва помощ на Емили – в фамилния онлайн бизнес и в ръководството на профилите в обществените мрежи. С опита си в стилната промишленост, Джакел се старае да държи цялото семейство Отисън осведомено за най-новите трендове и стилове в непрестанно изменящата се промишленост с бижута.  

Тристан Отисън
Трето потомство миньор и най-малкият наследник на Дани Отисън , Тристан, и брат му Лейн бързо навлизат в занаята с тюркоаз. Наскоро братята стартират сами да управляват първия си имот, като вкарват неповторимо изобретение в фамилния бизнес. Мислител по темперамент, Тристан е индивидът от фамилията, който най-вече се интересува от историята на тюркоаза и науката, която изяснява произхода му. Женен е за Ани и имат малко момченце.
 
Лейн Отисън
По-големият брат на Тристан , Лейн, приема фамилния бизнес с доста страст. Той поема всичко, касаещо добиването на тюркоаз, което му е по силите, от татко си, чичо си и братовчедите си. След като им дават позволение да вършат гърмежи, Лейн, прекарва повече от времето си в създаване на общия им терен дружно с Тристан. Лейн постоянно остава оптимист и се пробва да предизвиква и останалите, даже когато нямат шанс.
 
показва новият сериал в шест елементи „ Треска за тюркоаз “ на 20 април от 22:45 часа с повтаряне в четвъртък от 23:30 часа и в събота от 20:15 часа.

 „ Най-странните предмети “ по Viasat History - взор към живота и мозъците на нашите предшественици „ Най-странните предмети “ по Viasat History - взор към живота и мозъците на нашите предшественици
Скрити и забравени в музеи, лаборатории и складове по целия свят стоят предмети – забележителни и загадъчни. Днес с нови техноло...

е основан от освен това. Ние сме смели, любопитни и решителни приключенци – да изследваме новото и невероятното ни движи напред. От настоящи научни открития до ежедневния живот на забавни хора, които вършат всичко по малко по-различен метод. За цялостната стратегия на ТВ канала следете. Следете ни и на




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР