На пръв поглед някой да може да бъде едновременно най-добрият

...
На пръв поглед някой да може да бъде едновременно най-добрият
Коментари Харесай

10 причини Лъвът да е най-добрият ти приятел и най-лошият враг (Написано от Лъв)

На пръв взор някой да може да бъде по едно и също време най-хубавият ти другар и най-лошият зложелател ще прозвучи еклектично на множеството хора. При Лъвът обаче крайностите са втора природа и истината е, че с този мощен астрологичен знак върви и стоманен темперамент.

Те могат да бъдат единствено на двата полюса, тъй като или обичат с цялото си създание, или ненавиждат отново толкоз мощно. Винаги можеш да разчиташ, че ще бъдат до теб в сложни моменти, в случай че към теб изпитват първото, само че в случай че ги настъпиш, нямай подозрение, че ще ти вгорчат живота без да им мигне окото.

Има безчет аргументи Лъвът да е страховит другар. Сред тях са, че представителите на тази зодия са:

Уверени (или по-точно нахакани)

От Лъвовете струи убеденост, което обаче в някои обстановки може да се трансформира в оръжие, с което да ти натрият носа.

Те знаят доста добре какъв брой костват, като това провокира удивление в близките, както и злоба поради гордо вирнатия им нос.

Лъвовете са в огромна степен типичните обществени пеперудки. Дори и да не са в въодушевление, някак постоянно съумяват да изиграят добре тази роля.

Най-хубавото от всичко е, че увереността на Лъва е заразна и той като че ли преднамерено се старае да я трансферира и на хората, на които държи.

Амбициозни

Изпълнената им със самонадеяност природа подхранва упоритостите им.

Те са извънредно решителни персони и частично фактът, че са нахакани ги кара да преследват стремежите си. Нищо чудно, в случай че още не си го схванал, след време да осъзнаеш, че приятелите ти зодия Лъв те въодушевяват да изпробваш нови неща и да преследваш до дупка фантазиите си.

Ако непрекъснато наблюдаваш по какъв начин твой непосредствен прави нещата да се случват, започваш да вярваш, че всичко това е допустимо и в твоя живот.

Щедри

Лъвовете обожават да им се обръща внимание. В това няма капчица подозрение, само че колкото и да обичат да вземат (и го вършат с цялостни шепи), също толкоз обичат и да дават.

Те са състрадателни хора, макар че това не постоянно прозира през твърдата им обвивка. Обикновено имат неприятна известност, че са прекомерно вглъбени в себе си и егоцентрични. Едно е несъмнено обаче – в никакъв случай не са заети със себе си дотам, че да не могат да оказват помощ на някой в потребност.

Когато се появи такава обстановка, излиза наяве, че те имат големи сърца и ще се притекат незабавно.

Лоялни

Лъвът ти е другар заради доста аргументи, само че нищо не може да се съпоставя с лоялността му към теб. Можеш да му кажеш безусловно всичко и да си сигурен, че няма да продума на никого.

Каквато и да е обстановката, той постоянно ще ти пази гърба. Също както и животното, на което е кръстена зодията, представителите й ги е грижа за техните хора и биха ги защитавали със зъби и нокти.

Насърчителни

Лъвовете са цялостни с живот и обичат да живеят бурно. Около тях постоянно е пъклен занимателно и ентусиазмът им е безпределно инфектиран, тъй че бързо те придърпват на въртележката.

Винаги ще чуеш от тях някоя насърчителна дума или мотивиращо мото. Колкото и да са фокусирани върху личния си триумф, те държат и най-хубавите им другари също да съумеят, тъй като не е занимателно да си на върха самичък.

Все отново не са малко и аргументите, заради които Лъвът може да се трансформира в най-ужасния ти призрачен сън:

Претенциозни

Вечно търсещите внимание и метод да са в светлината на прожекторите Лъвове постоянно нямат чувство за мярка.

Те постоянно желаят да са центъра и се пробват да засенчат останалите, даже и това да са най-хубавите им другари. Просто са си такива.

Ако си с тях измежду хора, би трябвало да свикнеш, че те ще окупират цялото внимание, по тази причина е най-добре да намериш метод да се примириш с тази тяхна линия, тъй като те в никакъв случай няма да я преодолеят.

Деспотични

Лъвовете са доста самостоятелни персони, само че обичат да имат аудитория и избират да не са сами.

Те желаят постоянно да управляват обстановката и на моменти могат да станат прекомерно деспотични, което може да се окаже много сломяващо за близките. Понякога не помнят, че другарството не значи да си вземеш протеже.

Трябва да им се припомня да оставят диктатурата в офиса и да оставят приятелите си да си живеят умерено!

Мелодраматични

Всичко постоянно е въпрос на живот и гибел при Лъвовете. Ако гаджето ги е зарязало, не могат да продължат живота си без него. Ако не могат да си изберат какво да облекат, няма да излязат тази вечер…

Лъвовете могат да трансфорат и най-простичката обстановка в най-голямата драма на света и това постоянно е много изтощаващо. Сякаш са уверени, че светът е тяхната сцена и те постоянно би трябвало да изиграят на нея някакъв театър.

Инати

Ако в миналото се скараш с Лъв, въобще не очаквай опрощение.

Като цар на животните, Лъвът е изпълнен с горделивост и е твърдоглав в безусловно неизмерими граници. Никога не се закачай с него, тъй като той постоянно ще елементарни, само че в никакъв случай няма да не помни.

Суетни

Лъвовете просто са тези, които са и едно нещо, което в никакъв случай няма да ги видите да вършат, е да го крият. Те са горди хора и мантрата им нормално е „ Обичам себе си, а ти кого обичаш? ”

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР