На пръв поглед може да си мислите, че соевият сос,

...
На пръв поглед може да си мислите, че соевият сос,
Коментари Харесай

Пет храни, които могат да предотвратят инфекции на пикочните пътища и да повишат либидото ви, според диетолог

На пръв взор може да си мислите, че соевият сос, киселото мляко и стридите нямат доста общо. Но един водещ диетолог твърди, че тези три храни са измежду петте, които в действителност биха могли да бъдат тайната за повишение на вашето либидо и полово здраве.

Алекса Мълейн, хранителен терапевт и консултант за Wiley's Finest, разкри, че безбройните „ приказки за старите съпруги “, които може да се изкушим да отхвърлим, в действителност са правилни, като това, което ядем, води до огромни промени в нашия пол животи – без значение дали го осъзнаваме или не.

Говорейки първо за соята, Алекса изясни, че производното на боба съдържа безчет съединения, наречени „ фитоестрогени “. Изследванията демонстрират, че тези съединения в действителност имитират ролята на естрогена в телата ни и, когато се употребяват, те могат да подобрят вагиналната сухота.

Това е главно тъй като вагиналната сухота е типичен симптом, че тялото ви няма естроген или може даже да навлезете в менопауза. Така че съставените елементи на растите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР