На петролна и газова фирма, частично собственост на милиардер донор

...
На петролна и газова фирма, частично собственост на милиардер донор
Коментари Харесай

Фирма, частично притежавана от милиардер, бивш ковчежник на торите, получи лицензи за нефт и газ в Северно море

На петролна и газова компания, отчасти благосъстоятелност на милиардер донор на торите и някогашен партиен ковчежник, бяха препоръчани два нови лиценза в Северно море.

Лорд Майкъл Спенсър е най-големият акционер в Deltic Energy - една от 17-те компании, в това число колосите Shell и BP, получили краткотрайни лицензи в сряда.

Лорд Спенсър, който е бил ковчежник на Консервативната партия сред 2006 година и 2010 година, има дял от 18,8% във компанията - на стойност към £4,5 милиона. Той е дарил над £6 милиона на торите посредством своята инвестиция компания IPGL или под личното му име, демонстрират записите на Избирателната комисия.

Констатацията, разкрита от уеб страницата за климата Desmog, идва, откакто деятели за климата жигосаха „ срамното решение “ за даване на нови лицензи.

По-рано тази седмица " Приятели на Земята " обявиха, че държавното управление се е " отказало от всевъзможни искания, че има капка угриженост по отношение на срутва на климата ". Грийнпийс Обединеното кралство също сподели, че правит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР