На основание подадените документи главният инспектор издал заповед, с която

...
На основание подадените документи главният инспектор издал заповед, с която
Коментари Харесай

Задържаният за неприлични предложения инспектор от ИВСС подаде ос...

На съображение подадените документи основният контрольор издал заповед, с която оповестил за прекъснато трудовото правно отношение на Мумджиев с Инспектората, считано от през днешния ден.

С оглед обстоятелството, че Мумджиев работеше при изискванията на изминал мандат, Народното събрание не дължи взимане на категорично решение по подадената оставка. Изявлението му до Народно събрание има осведомителен темперамент.

Припомняме, че Александър Мумджиев бе арестуван в сряда вечерта поради полови подмятания към камериерки в хотел във Враца.

Мумджиев бил във Враца по работа, с цел да ревизира Районната прокуратура в града. Настанил се в хотел и почнал да насочва неприлични оферти на камериерките. По информация от близки до следствието по време на престоя си той е бил в нетрезво положение.

Александър Мумджиев е втори мандат член на Инспектората към Висш съдебен съвет - органът, който главно има за роля да следи и управлява правосъдната система. ИВСС в действителност е парцелиран на политически квоти, по " сделки " - Мумджиев бе предложение на Българска социалистическа партия.

По мотив случая бе формирано досъдебно произвеждане от Районнната прокуратура във Враца.

Последва светкавична реакция от ИВСС и от изпълняващия функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов, които предложиха Народното събрание да освободи Мумджиев. След подадена оставка обаче, наподобява, че гласоподаване в Народното събрание няма да е належащо.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР