На кратка церемония в присъствието на служителите на администрацията проф.

...
На кратка церемония в присъствието на служителите на администрацията проф.
Коментари Харесай

Новият стар областен управител на Бургас встъпи в длъжност

На къса гала в наличието на чиновниците на администрацията проф. Мария Нейкова встъпи в служба регионален шеф на Бургас, според Решение № 284 на Министерски съвет, оповестиха от Областна администрация.

Досегашният регионален шеф Пламен Янев ѝ пожела да ползва сполучливо държавната политика в районен проект , с цел да резервира водещите позиции на региона в страната.

От своя страна проф. Нейкова съобщи, че ще извършва служебните си задължения с възприятие на огромна отговорност, разпоредителност и безрезервност.

Тя благодари на чиновниците за топлото посрещане и изрази религия , че ще се работи в условия на взаимно съгласие и в полза на жителите на област Бургас.

Проф. Мария Нейкова има богат административен и управнически опит. Тя е дълготраен декан на Центъра по юридически науки при Бургаския свободен университет.

До този миг е изпълнявала длъжността регионален шеф на Бургаска област от май 2021 до януари 2022 г, както и от август 2022 до юли 2023 година Преди това тя е била регионален шеф на област Стара Загора в интервала от 2001-2009 година

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , за да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР