На конгреса на БФС на 18 март тази година ще

...
На конгреса на БФС на 18 март тази година ще
Коментари Харесай

Официално: Обявиха датата на битката между Бербатов и Михайлов за президент на БФС

На конгреса на БФС на 18 март тази година ще бъде извършен избор на президент на Българския футболен съюз и членове на Изпълнителния комитет. Това стана ясно след днешното съвещание на Изпълкома на централата.

" На 8 септември предходната година Изпълкомът е свикал Конгрес за 18 март. На 14 септември е оповестено на страницата на Агенция по вписвания. Има покана, на тази сподели написа дневният ред, тъй че всеки един от вас може да се запознае ", разяснява президентът на БФС Борислав Михайлов.
Бербатов още веднъж ще се бори да стане президент на БФС
Конгресът на БФС през март 2022 година ще бъде избирателен, заяви в профила си в обществените мрежи Димитър Бербатов, който е претендент за презид...
Прочети повече
На въпросната покана в Агенция по вписванията като точка 8 от дневния ред е заложено освобождение на президента на БФС и членовете на Изпълнителния комитет, като точка 9 - избор на президент на БФС, а като точка 10 - избор на членове на Изпълнителния комитет.

След изключителния конгрес на 12 октомври, извоюван от Борислав Михайлов, той разгласи, че най-вероятно конгресът на 18 март няма да бъде избирателен, заради което претендентът за президентския пост Димитър Бербатов и неговият екип внесоха подписка с подписите на повече от 1/3 от клубовете - членове на БФС, с цел да бъде конгресът избирателен. Днес от БФС оповестиха, че подписката е призната за сведение, а конгресът на 18 март ще се организира по авансово заложения дневен ред.

Още от ФУТБОЛ БГ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР