На фона на засилващото се дипломатическо напрежение между Дъблин и

...
На фона на засилващото се дипломатическо напрежение между Дъблин и
Коментари Харесай

Миграционният спор продължава, тъй като Обединеното кралство „предлага“ участие на Ирландия в схемата за Руанда

На фона на засилващото се дипломатическо напрежение сред Дъблин и Лондон, държавното управление на Обединеното кралство ще „ предложи “ на Ирландия шанса да се причисли към неговата надълбоко спорна скица за депортиране на мигранти от Руанда, съгласно отчети в английската преса.

The Telegraph, който постоянно разгласява истории в поддръжка на държавното управление на консерваторите, твърди, че Даунинг стрийт е „ отворен да изследва присъединяване на Ирландия в схемата, откакто ирландски министри упрекнаха възпиращия резултат от депортирането в Руанда за повишаването на броя на търсещите леговище, идващи в Дъблин от Англия ".

Министърът на правораздаването Хелън Макенти неотдавна съобщи, че до 80 % от търсещите леговище минават границата от Северна Ирландия, което съгласно министър-председателя на Обединеното кралство Риши Сунак е знак, че схемата му за Руанда работи.

Докато госпожа McEntee „ стои над “ цифрата, Tánaiste и министърът на външните работи Micheál Martin споделиха, че тя не е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР