На фона на наближаващият халвинг, голям инвеститор в Биткойн направи

...
На фона на наближаващият халвинг, голям инвеститор в Биткойн направи
Коментари Харесай

Биткойн кит купи BTC на стойност $1 милиард

На фона на наближаващият халвинг, огромен вложител в Биткойн направи забележителна покупка, което демонстрира възходящи позитивни настроения на пазара.

На 6 април данните за веригата от BitInfoCharts разкриха приток на 15,745 BTC, което съответства с лекото повишаване на цените в границите на вчерашния ден.

След корекциите в цената на Биткойн след достигането на $70,000, забележителните придвижвания могат да възпламенят още веднъж бичите настроения, насърчавайки засиленото присъединяване на пазара.

MartyParty, прочут крипто запалянко, акцентира неотдавнашната китова интензивност в X, като означи покупката по време на ценовия спад преди последващото нарастване и последвалото придвижване на активи от централизирания продан OKX.

Отделно от това дру Биткойн кит, който не е бил деен в продължение на десетилетие, е възобновил активността си. Притежавайки 1,701 BTC на стойност $115 милиона, китът трансферира общо 246 BTC на два адреса.

Макар претекстовете за тази активност да остават неразкрити, допуска се, че идното халвинг събитие способства за това, защото се възприема като бича фаза за актива.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР