На домакинствата, претендиращи за наследени обезщетения, е издадено предупреждение, тъй

...
На домакинствата, претендиращи за наследени обезщетения, е издадено предупреждение, тъй
Коментари Харесай

Предупреждение за обезщетения, тъй като плащанията на 180 000 домакинства са спрени - вижте дали трябва да действате

На семействата, претендиращи за наследени компенсации, е издадено предизвестие, защото заплащанията на 180 000 са спрени.

Нови данни на държавното управление разкриха, че исковете на 180 120 претенденти за компенсации са завършили, откакто не са съумели да преминат към Universal Credit. Това е нарастване, като процентът на хората, които губят своите компенсации, нараства до 39% от 25% през юли предходната година. Групата за деяние против детската беднотия (CPAG) споделя, че нарастването е „ в действителност обезпокоително “. Те също по този начин настояват, че Министерството на труда и пенсиите (DWP) подценява " строги предизвестия " по въпроса.

Отделът за компенсации сега работи за преместването на към два милиона души, които желаят по-стари наследени компенсации, към Universal Credit. Процесът се назовава „ Управлявана миграция “. Хората, претендиращи за шест наследени компенсации, се трансферират и те включват жилищни компенсации, свързани с приходите надбавки за работа и подкрепяне (ESA), базира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР