На днешната дата преди 31 години в Тексас се ражда

...
На днешната дата преди 31 години в Тексас се ражда
Коментари Харесай

Селена Гомес на 31 - от живот в нищета до милионерка

На днешната дата преди 31 години в Тексас се ражда чаровната актриса и певица Селена Гомес.

Бащата на Селена е от мексикански генезис, а майка ѝ, която е осиновена, има италиански корени. Гомес има мъчно детство. Майка я ражда едвам на 16, а когато е единствено на пет родителите се развеждат.

Селена остава при майка си, като животът на двете дами е белязан от съществени финансови проблеми.

Селена е принудена да работи още от ранна детска възраст, с цел да свързва фамилията двата края. Всъщност нищетата, в която израства, е толкоз огромна, че, както си спомня самата тя, се е налагало да търси кварк, с цел да бъде запалена фамилната кола.

 Селена Гомес

" Бях разочарована, че родителите ми не бяха дружно и че с мама в никакъв случай не виждахме светлина в края на тунела, а на нея се постановяваше да се скъсва от работа, с цел да ми обезпечи по-добър живот. Бях ужасена от вероятността да остана в Тексас. Спомням си, че през детските ми години се изхранвахме основно с макарони със сирене, само че майка ми в никакъв случай не го правеше да наподобява като огромна работа. Тя беше доста мощна. Поставяше ме постоянно преди всичко, работеше на три места, поддържаше ме, жертва всичко в мое име ", споделя наскоро Селена в изявление.

Пробива си в шоубизнеса прави едвам на 8 с изява в Barney & Friends. Големият триумф за нея обаче идва през 2007 година, когато става известна в Съединени американски щати с помощта на присъединяване си в американския сериал Wizards of Waverly Place на Disney Channel. Според изданията в един миг младата дама е получавала повече от 25 000 $ за епизод.

 Селена Гомес

Година по-късно подписва с Hollywood Records, които осъществят първия музикален албум Kiss & Tell (2009) и албумите A Year Without Rain (2010) и When the Sun Goes Down (2011).

Гомес влиза във филмовата промишленост със звездни филми като Ramona and Beezus (2010), Monte Carlo (2011) и Hotel Transylvania (2012). Тя се радва на голям публичен имидж след присъединяване си във кино лентата Spring Breakers (2013) и издаването на дебютния и соло албум Stars Dance (2013). Последния и план – Come & Get It дебютира като номер едно в Съединени американски щати Билборд 200. Гомес приключва контракта си с Hollywood Records след приключването на идния и албум For You(2014). Впоследствие тя подписва контракт с Interscop Records, с който приключва работата по втория си студиен албум.

Днес животът в нищетата е единствено спомен, тъй като красивата Селена е една от най-богатите звезди под 30 години със положение, възлизащо на повече от 45 милиона $.

На 14 септември 2017 година Селена оповестява посредством Инстаграм, че се е отдръпнала от обществени събития през последните няколко месеца, тъй като е претърпяла бъбречна трансплантация – вкоренен ѝ е бъбрек от най-хубавата ѝ другарка, актрисата Франсия Райса.

В началото на 2017 година Гомес стартира връзка с канадския артист The Weeknd, само че се разделят през октомври 2017 година, след 10-месечна връзка. Малко след раздялата ѝ с The Weeknd тя още веднъж се събира с Джъстин Бийбър през 2018 година През месец март 2018 година известната двойка се разделя още веднъж.

 Селена Гомес

Освен надарена певица и актриса Селена е и предан човеколюбец. Тя сътрудничи на UNICEF и през 2009 година, когато отпътува за Гана, с цел да помогне на децата там, живеещи в неравностойно състояние, без чиста вода, храна, обучение и опазване на здравето, тя се трансформира в най-младия дипломат, избиран в миналото от организацията.

 Селена Гомес:
Още по темата27 април 2017 | 09:0514 януари 2017 | 18:4331 август 2016 | 13:44Коментари55Педофила курви  20 ноември 2022 | 04:05 
Селена тя курва в секс продажница да завист боклука педерасти 21 момче гей
 4Бивш от НСГП 22 юли 2021 | 08:52 
!!! вяра дойчева - 15 години затвор са извънредно незадоволителни!!! СНИМКА. Кво става Брутално Грозен вяра msbrico Смрадлив Мангал @@@
  Бивш от НСГП22 юли 2021 | 08:52
!!! Надежда някогашна продавачка на продукти за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а в този момент подвизаваща се с никове,като Следователката,na di и кой знае още какъв брой подправени ти си образец за това,каква не би трябвало да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и употребяващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не желаеме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по всякакви празненства.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измислици и клюки за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да пребивавам в бедност,но може единствено да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб с изключение на,че са грозни извън са отпадъци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от фамилното ложе та да ти покажат,къде ти е мястото.Тя се загрижила за непознатото дете,а не гледа личното си и стои благото в стаята си единствено,кво му беше наказването,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с сходни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс разгласи на нищо неподозиращите хора.msbrico,продавай си противозаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!!
3х 22 юли 2021 | 07:43 
нито е певица, нито е актриса, слаба работа
 2 22 юли 2021 | 03:40 
Много е сексабилна
 1Johnny Bravo 22 юли 2020 | 17:23 
Чак пък актриса.......
 Добави КоментарНай-четени20 юли 202320 юли 202319 юли 202319 юли 2023  Американски палачинки с кр </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР