На американския актьор Кевин Спейси ще бъдат предявени нови седем

...
На американския актьор Кевин Спейси ще бъдат предявени нови седем
Коментари Харесай

Нови обвинения за сексуално насилие на Кевин Спейси

На американския артист Кевин Спейси ще бъдат предявени нови седем обвинявания за полови закононарушения, осъществени против един мъж, предадоха Асошиейтед прес и Агенция Франс Прес, представени от Българска телеграфна агенция.

Британската кралска прокуратура съобщи, че шест от обвиняванията против някогашната звезда от " Къща от карти " са свързани със полово принуждение, а едно е за замесване на човек в полова интензивност без неговото единодушие.

Те се отнасят за произшествия, станали в интервала сред 2001 година и 2004 година

Прокуратурата е одобрила обвиняванията, откакто е разгледала " доказателствата, събрани от столичната полиция в хода на следствието ", сподели Розмари Ейнсли, началник на отдела за специфични закононарушения в прокуратурата.

При явяването си пред съда през юли 63-годишният Спейси отхвърли обвиняванията в полово принуждение над трима мъже, за които се твърди, че са осъществени преди повече от десетилетие.

Съдия Марк Уол дефинира датата 6 юни 2023 година за начало на процеса и сподели, че той ще продължи сред три и четири седмици.

Кевин Спейси е притежател на две награди " Оскар " - за поддържаща роля във кино лентата " Обичайните обвинени " от 1995 година и за основната роля в " Американски прелести " от 1999 година Кариерата му обаче пострада доста, откакто повече от 20 мъже го упрекнаха в полови похищения. Нетфликс го изхвърли от сериала " Къща от карти ", а Кристофър Плъмър го размени в ролята на Пол Гети във " Всичките пари на света " седмици преди плануваната премиера на продукцията.

От 2003 година до 2015 година Спейси беше живописен шеф на лондонския спектакъл " Олд Вик ".

Американският артист, който има адреси и в Лондон, беше пуснат под гаранция и му беше разрешено да се върне в Съединени американски щати след авансово чуване през лятото. И в родината си той бе изправен пред съд по обвинявания в полови закононарушения. Преди по-малко от месец правосъдни заседатели в Ню Йорк отхвърлиха изказванията на артиста Антъни Рап против Кевин Спейси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР