На 7-ми март, зам. областният управител Николай Абрашев проведе работна

...
На 7-ми март, зам. областният управител Николай Абрашев проведе работна
Коментари Харесай

Заместник областният управител Николай Абрашев посети община Гулянци

На 7-ми март, зам. регионалният шеф Николай Абрашев организира работна среща с кмета на община Гулянци Лъчезар Яков. Абрашев се срещна на терен със положението на защитните насипи по река Дунав и беше осведомен, че Община Гулянци инициира сформирането на комисия от представители на виновните институции, която да направи наложителния годишен оглед и оценка на положението на оборудванията и да заостри вниманието на Министерството на земеделието, като притежател и Напоителни системи АД, като сдружение ангажирано с поддръжката.



Кметът Лъчезар Яков и кметът на село Дъбован Таня Кръстева разискаха с Николай Абрашев и предложенията си за решение на държавно равнище на комплицираната обстановка с комарите през летните месеци.

Тема на диалог бяха и обществените действия и услуги в община Гулянци и опциите за разширението и надграждането им. Заместник регионалният шеф увери, че община Гулянци, както и останалите общини в региона могат да разчитат на неговата ангажираност с проблемите и развиването на региона.



„ Приветствам самодейността за този вид работни срещи на терен. Така регионалната администрация има опция да се запознае със характерната обстановка във всяка община и да спомага по отношение на действителността и нуждата “ – разяснява кметът Лъчезар Яков.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР