На 4 адреса в Шуменска област са открити наркотични вещества

...
На 4 адреса в Шуменска област са открити наркотични вещества
Коментари Харесай

Намериха наркотици на адреси в Шумен, Нови пазар, Каспичан и Царев брод

На 4 адреса в Шуменска област са открити наркотични субстанции в хода на профилирана полицейска интервенция през вчерашния ден, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи.

В дома на 33-годишен мъж от Каспичан били открити и конфискувани саморъчно свити цигари със суха тревна маса, семена за развъждане на канабис и растения в начален етап на развиване. Каспичанецът бил задържан.

Задържан е и 25-годишен мъж от Шумен, у който криминалисти от полицейското ръководство в града намерили и иззели „ чай за пушене “ и минимално количество метамфетамин.

Саморъчно свита цигара с марихуана, пакетче със суха тревна маса и друго, със семена в него са открити и конфискувани от 24-годишен гражданин на село Царев брод. В населявано от него жилище в селото на таванско помещение служителите на реда намерили две растения в друга фаза на развиване, които по данни на мъжа са марихуана, предава  shum.bg. 

15 грама суха марихуана е конфискувана от жилището на 52-годишна жена от Нови пазар. Проверката била осъществена по действен сигнал. Намерени и конфискувани били две торбички със суха тревиста маса. Жената била арестувана в ареста за период до 24 часа.
Образувано е досъдебно произвеждане за държане на наркотични субстанции и техни аналози.

По всички случаи са формирани досъдебни производства, прецизираха от полицията.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР