На 30 януари (вторник) от 18:00 часа, в Централния военен

...
На 30 януари (вторник) от 18:00 часа, в Централния военен
Коментари Харесай

ЦСКА: Нашите фенове са пример на цяла Европа

На 30 януари (вторник) от 18:00 часа, в Централния боен клуб, ще се състои церемонията по награждаването на най-успешните спортисти от Обединени спортни клубове ЦСКА през 2017 година.

Новината бе обявена от ръководителя на Общо събрание на колегиите Георги Калчев на конференция, на която участваха също и членът на УС на Общо събрание на колегиите и УС на клуба по колоездене Георги Кътев, Стоян Вачев - член на УС на Общо събрание на колегиите и УС на клуба по шахмат, Васил Илиев - изпълнителен шеф на клуба по шахмат, Георги Велинов - треньор на ватерполистите на ЦСКА и Биляна Проданова - треньор в клуба по художествена гимнастика.

Всички клубове да дали своите номинации за най-хубавите спортисти през миналата година, само че уредниците резервираха в загадка имената на състезателите, които ще бъдат отличени на церемонията.

 КАС отсрочи делата на ЦСКА за Европа!
КАС отсрочи делата на ЦСКА за Европа!

Причините били механически

Домът на армията ще събере още веднъж всички генерации велики първенци и митове на " аления " клуб. Заедно с най-младите " армейски " спортисти на обилното празненство ще участват олимпийските ни първенци - борци, щангисти, плувци, спортисти, боксьори и легендите ни от футбола, волейбола, баскетбола и други Тази десетилетна традиция, да честваме всички дружно, е една от популярните блестящи прояви, която показва мощния дух и единение на най-великия и титулуван бългаски състезателен феномен - ЦСКА.

" Нашите почитатели и фенски сдружения са за образец на цяла Европа - те постоянно са до нас. Отправям специфична покана към тях на празника след седмица ", съобщи Георги Калчев.

Освен за раздаването на годишните награди, от Общо събрание на колегиите разкриха, че към този момент се приготвят и за идния 70-годишен празник на ЦСКА. Мотото, което са избрали за празника, е " Спортът и културата - лице на България ".

Всички представители на клубовете показаха вяра, че следва по-добре бъдеще за българския спорт.

 Снимка 321148
Източник:

" Всички е битка. Трябва да се борим. стискаме зъби и напред и нагоре, с цел да възродим българския спорт. Без зподкрепата на Министерството на младежта и спорта не може да се върви напред, по тази причина се надяваме на тяхната помощ ", съобщи Йордан Велинов.

" Няма да се предадем, ще се борим за смяната ", безапелационна е младата треньорка по художествена гимнастика Биляна Проданова, която показа, че в клуба упражняват извънредно надарени деца и дружно би трябвало да се борим за тяхното по-добро бъдеще.

" Благодарен съм на Мариан Колев - притежател на " Хиполенд " и президент на волейболния клуб, който към този момент оказва помощ и на клуба по колоездене. Ние вършим нов тим от деца и юноши, само че е мъчно, разногласието ни изисква доста тежки физически натоварвания, а младите обичат просто да карат колело. Когато преминат юношеската възраст, всеобщо се отхвърлят и не желаят да продължат да се занимават професионално със спорт ", изясни Георги Кътев.

 Мариан Колев: Ще построя зала на ЦСКА (ВИДЕО)
Мариан Колев: Ще построя зала на ЦСКА (ВИДЕО)

" Такова е желанието ми "

" Номинирали сме 7-годишна наша състезателка за премия, както и ветераните на клуба, които не престават да печелят шампионати ", разкри Васил Илиев.

" Имаме спортисти с достижения на международно и европейско равнище, които ще получат справедливо награди по време на церемонията. Заповядайте във Военния клуб, с цел да видите кои са те ", показа Стоян Вачев.

Освен публична част, по време на празника във военния клуб гостите ще могат да се насладят на осъществяванията на дребните състезателки по художествена гимнастика, както и на известните песни на Роси Кирилова, а уредниците дават обещание още изненади за всички присъстващи.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР