На 30 април, Държавната агенция за национална сигурност (ДАНС) разкри

...
На 30 април, Държавната агенция за национална сигурност (ДАНС) разкри
Коментари Харесай

6 камиона с машини за нелегални цигари от мегаудара в Севлиево хванати напът за Гърция

На 30 април, Държавната организация за национална сигурност (ДАНС) разкри супер съвременна незаконна фабрика за цигари в Севлиево. Информацията за разобличаването на тази противозаконна фабрика провокира не дребен публичен интерес. Оказа се, че за жалост, фабриката беше хваната напълно инцидентно край град Петрич, до момента в който опитваха да изнесат оборудването си в Гърция, като 6 тира с ултра съвременни машини бяха хванати преди да преминат границата ни. Любопитното е, че все пак, един от камионите съумял да избегне засадата и да продължи към загадка локация.

Въпросите, които към момента остават неразрешени, са свързани с това по какъв начин оборудването е изнесено от охранявания склад и кой стои зад организирането на тази престъпна скица. Спекулациите по тематиката не стопират, а някои от тях настояват, че уредниците имат вътрешен човек в правоохранителните органи.

Вероятно миналият камион с съоръжение ще докара до изникване на противозаконна фабрика в Гърция, само че с българска връзка…

Заловените машини от пратката край Петрич бяха конфискувани и пратени в склад в Разград, където останаха под надзор на органите на реда. След това обаче те били изпратени в Силистра, все още неразбираемо за какво, споделя източник от полицията. Това са машини за произвеждане на цигари на стойност няколко милиона лв..

Очаквайте скоро повече информация по тематиката.

Източник: narod.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР