На 3 октомври Венера в Скорпион вече е стационарна, т.е.

...
На 3 октомври Венера в Скорпион вече е стационарна, т.е.
Коментари Харесай

Задава се Ретроградна Венера в Скорпион: ще горим от страст и ревност

На 3 октомври Венера в Скорпион към този момент е стационарна, т.е. тя забавя своето придвижване и се приготвя за своето ретроградно придвижване от 6 октомври до 16 ноември, след което следват още два дни стационарна фаза до 18 ноември в това число. Някои хора подценяват стационарното състояние на планетата, само че тя е доста значима, тъй като не сме готови за това ретро придвижване и може доста да ни изненада и то неприятно.

Все отново Венера в този знак „ не се усеща “ добре и надлежно въздействието й в интимните и деловите партньорства, както и финансите, не са облагодетелствани и са мощно затруднени. Венера в Скорпион е под мощното въздействие на Плутон, шеф на знака Скорпион.

Желанията са мощни, пристрастеностите – бурни. Родените с Венера в Скорпион се раздават до дъно, само че и изискват от обичания човек същата отдаденост, по тази причина в съвсем всички случаи следват разочарования, прояви на ревнивост и тежки прочувствени прекарвания. Колкото по-малко упования или условия има човек към колегата и другите, толкоз по-малко и разочарования претърпява.

Но при Скорпиона междинни положения няма – или обича, или мрази…..и в двата случая доста надълбоко и мощно. Тъй като Венера се свързва и с „ финикийските знаци “, т.е. с парите, то в този интервал в международен проект не можем да чакаме нещо позитивно във финансовата сфера, само че ретроградното придвижване на Венера ще я отдалечи за известно време от Юпитер, който всичко усилва, в това число и цените – Венера беше почнала с бързо движение да върви към съвпад с Юпитер, само че Вселена стопира този краен развой най-малко към този момент. Венера ще съвпадне с Юпитер, само че в знака Стрелец, към средата на месец януари 2019-та, когато може да се чакат и по-драстични нараствания на някои цени на артикули и услуги, само че първата вълна на финансовото напрежение ще бъде в последните няколко дни на октомври.

В персонален проект ретроградната Венера в Скорпион ще се отрази по-негативно във връзките и партньорствата или във финансов аспект при родените под знаците и с рождена Венера в Скорпион, Телец, Лъв и Водолей. Възможни са краткотрайни раздели при някои хора и промяна във връзките, финансови загуби или усложнения от финансов темперамент. Венера в Скорпион внася огромна дълбочина и пристрастеност в любовта, само че също по този начин ревнивост и предпочитание за възмездие при отчаяние.

 планети Thinkstock

Сега е време да извършите проверка на връзките и партньорствата си, да коригирате държанието и грешките си в партньорските връзки, в случай че връзката е дълбока и дълготрайна. Периодът е добър за финансови проверки, за рефинансиране на към този момент съществуващи заеми и връщане на заеми, за преоценка на полезностите – на стойностните неща и хора в живота ви.

Ако връзката е пред разпад и не може да бъде избавена, то за крайната разлъка и привършване на връзките е добре да се изчака да отмине ретроградното придвижване на Венера, т.е. след 18 ноември.

 Марс Космос планета планети хороскоп хороскопи Thinkstock

Периодът не е добър също за промяна на работата или започване на нова, за огромни вложения и рисковани финансови интервенции . По-труден и неподходящ е за сферата на културата и изкуството. Тя ще се върне за малко в знака Везни (между 30.10 и 01.12.2018 вкл.), само че тогава тя е в неподходящ аспект с Уран, който също се е върнал в знака Овен на 7 ноември.

Колкото до ретроградния Меркурий от 16.11 до 07.12.2018 година, това е друга тематика. Но би трябвало да сме подготвени и за него, тъй като ни чакат „ вълнуващи “ месеци в международен аспект и у нас.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР