На 29 октомври, неделя, в страната се провежда редовният кръг

...
На 29 октомври, неделя, в страната се провежда редовният кръг
Коментари Харесай

Следете в Клуб Z редовните местни надбягвания със зебри в неделя

На 29 октомври, неделя, в страната се организира постоянният кръг от локалните надбягвания със зебри.

Ако желаете да следите надпреварата, можете да го извършите в Клуб Z през целия ден. Както постоянно до момента, ще се постараем да станете очевидци на всички трагични развои на конкуренцията в по-голямата част от регионалните центрове и някои по-малки, само че забавни места.

По традиция локалните надбягвания са постоянни и се организират на всеки четири години. Кръгове от конкуренцията ще се проведат във всички 265 общини.

Паралелно със надпреварата за самостоятелни участници (1353 на общинско равнище и 6924 на кметско), ще следим и кръга за районни спечелили (445 състезатели) в София, Пловдив и Варна, както и отборното класиране на общинско равнище (30 231 претенденти).

Благодарение на няколко оторизирани спортни организации ще следим през целия ден и какъв брой хора ще се съберат на хиподрумите в страната, като се има поради, че времето ще е слънчево и топло за сезона и ще подготвя и към бране на гъби.

Междинните резултати ще се обновяват през целия ден и ще могат да се проследят на уеб страницата www.clubz.bg.

А ето и преставители на кои съществени тимове ще следим денем.
Легенда
За присъединяване в другите кръгове на конкуренцията се класираха претенденти от няколко съществени отбора, като в обособените регионални центрове Клуб Z ще наблюдава главно присъединяване на представителите на следните тимове, които по традиция са с максимален късмет.

А ето и кои участнички ще следим на надпреварата в столицата:

Синьо-зелена зебра – новаторска и предприемчива млада участничка с роднинско досие. Иска да тича без да се постанова да си гледа в краката;

Светлосиня зебра – класирана в последния миг след телевизионно изявление. Тренира като кара без колан сред жълтите павета. С 200;

Червена зебра – най-старата участничка ще бъде яздена от млада жокейка с профсъюзна закалка и упоритости да разрушава високи здания и да подвига градски WC;

Тъмносиня зебра – остаряла участничка, тичала за няколко десни тима. Има искания на обединителка, само че разпиляваща агитките на хиподрума;

Кафява зебра с будьоновка – вреслива състезателка, тренирана в Кремъл и подскачаща уплашено при всяка мисъл за украинския байрак и гей парада.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР