На 29 април в Абу Даби, столицата на Обединените арабски

...
На 29 април в Абу Даби, столицата на Обединените арабски
Коментари Харесай

В Абу Даби представиха книгата „Си Дзинпин за „Един пояс, един път“ на арабски език

На 29 април в Абу Даби, столицата на Обединените арабски емирства, се организира среща за показване на книгата „ Си Дзинпин за „ Един пояс, веднъж “. На срещата участваха над 100 представители от Китай и Обединените арабски емирства.

Директорът на „ Арабски център Абу Даби “ в ОАЕ и други посетители считат, че самодейността „ Един пояс, веднъж “ е една от най-големите начинания на XXI век. В рамките на полезности, учредени на приемливост и взаимна облага, тя предизвиква разговора сред цивилизациите и установяването на тесни връзки сред ОАЕ и китайския народ. Инициативата съдържа съкровища от човешки познания и културен продан, които ще продължат да предизвикват другарството и просперитета сред две страни. Книгата „ Си Дзинпин за „ Един пояс, веднъж “ има извънредно научен и на практика темперамент. Като значима част от международната комерсиална система, ОАЕ са ситуирани на кръстопътя на „ Един пояс, веднъж “ и играят значима роля в взаимното създаване на самодейността.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед24219„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед21780Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед28202Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед17005Доц. Валери Жаблянов: Левицата в Европа и в България би трябвало да се разгласи против растящата милитаризацияАлтернативен Поглед14312Доц. Валери Жаблянов: Управляващи и съпротива не са в положение да предложат друга държавна политикаАлтернативен Поглед131555Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед90922Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед83952 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР