На 26 март тази година бе взето решение за създаването

...
На 26 март тази година бе взето решение за създаването
Коментари Харесай

Общински съвет - Севлиево реши постоянна комисия да разглежда постъпилите заявления за финансово подпомагане при лечение

На 26 март тази година бе взето решение за основаването на общински взаимен фонд за подкрепяне лекуването на жителите на общината, а с оглед влизането в действие на правилника за организация на работата на фонда е належащо да се сътвори комисия, която има за цел да преглежда постъпилите заявки, да насочва оферти до кмета на Община Севлиево за разпределяне на финансови средства или да прави отвод при неотговарящи на условията заявители.

Съгласно правилника активността на фонда за лекуване се прави от петчленна комисия, в състава на която могат да вземат участие общински съветници, чиновници от общинска администрация, представители на неправителствени организации, медици или други лица, определени от Общински съвет – Севлиево. При нужда, в работата на комисията със консултативен глас могат да вземат участие специалисти експерти, лекари, представители на НЗОК, представители на неправителствени организации по съответни случаи.

Днес Общински съвет – Севлиево избра състава на комисията, която ще преглежда постъпилите заявки. Председател е доктор Илияна Дянкова Николова - Иванова, общински консултант, член на ПК " Здравеопазване и обществени действия " към Общински съвет - Севлиево. За секретар на комисията беше определена Димитрина Цветкова - мл. специалист " Здравеопазване " към Община Севлиево; а членовете са: Маргарита Балджиева - основен специалист " Социални действия " в Община Севлиево; Адриана Колева - основен специалист " Счетоводство " в Община Севлиево и Полина Момнева - юрист в дирекция " Административно и осведомително обслужване " в Община Севлиево.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР