На 25 февруари във Флоренция, град в Италия с вековна

...
На 25 февруари във Флоренция, град в Италия с вековна
Коментари Харесай

Промоционален видеоклип за Галата на КМГ за Фестивала на фенерите бе показан във Флоренция

На 25 февруари във Флоренция, град в Италия с вековна история и просвета, беше хазаин на грандиозното събитие „ Посрещане на Новата година и празнуване на Фестивала на фенерите “. По време на събитието беше показан и промоционалният видеоклип на КМГ „ Галата за Фестивала на фенерите “. Това е първият път, в който рекламният видеоклип на КМГ се демонстрира в италианския регион Тоскана, което беше част от събитията за посрещане на Китайската нова година.

Събитието се организира на площад „ Микеланджело “ във Флоренция. Оживеният танцов театър с дракони и лъвове притегли огромен брой жители и туристи, а и доста китайци, живеещи в чужбина.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед17463Д-р Радко Ханджиев с нова книга " Унгарски дневници ": Срещу Орбан има коалиция от либерали, социалисти и неонацистиКоментарен Поглед26948Зорница Илиева: Сглобката е надали не пред разпад!? Едни изключителни избори ще бъдат глътка въздух!Алтернативен Поглед72776Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед59428Валентин Вацев: Руската победа при Авдеевка - мотив за републиканците да откажат поддръжка на УкрайнаАлтернативен Поглед40028Вежди Рашидов: В новото време на демокрацията какъв брой паметника направихме, че да бутаме!? Нито един!Алтернативен Поглед375965Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед233945Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед115366Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед99087Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Алтернативен Поглед93325Проф. Николай Витанов: Аз не виждам заплаха от пряк конфликт сред НАТО и РусияАвторски:Пос
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР