На 24 април в 02:48ч Пълнолунието в Скорпион започва под

...
На 24 април в 02:48ч Пълнолунието в Скорпион започва под
Коментари Харесай

Пълнолуние в Скорпион – космическа покана за надежда и обновление

На 24 април в 02:48ч Пълнолунието в Скорпион стартира под въздействието на мощния съвпад сред Юпитер и Уран на 22° в Телец. Уран е планетата на радикалните революции, а Юпитер е планетата на експанзията.

Заедно те дават обещание изцяло да революционизират нашите модели и да деконструират мозъците ни, с цел да проправят пътя за нова визия. Тази връзка дава на хората оптимизъм - дава им огромни упоритости и стремежи. Проблемът обаче е, че не е елементарно тези упоритости да се трансфорат в действителност. Съвпадът сред Юпитер и Уран ще се разхлаби при започване на май, само че въздействието му ще се усети и през идващите месеци. Най-засегнати ще бъдат неподвижните знаци (Телец, Лъв, Скорпион и Водолей), които са и най-несклонни към смяна.

Това пълнолуние се назовава още Луната на Буда. В Хималаите раждането, просветлението и гибелта на Буда се честват под пълнолунието в Скорпион. Също по този начин се споделя, че Пълнолунието в Скорпион изтънява булото сред измеренията, позволявайки на процеса на нашето прояснение да се разшири.

Можете също по този начин да употребявате изтъняващия воал, с цел да достигнете до вашите духовни водачи, ангели пазители или Висше Аз. Може да откриете, че интуитивната мъдрост и прозрения идват при вас по-естествено и елементарно под Луната в Скорпион.

Пълнолунието затруднява нашето успокоение. Пълнолунието в Скорпион нарушава салдото и ви слага лице в лице със комплицирани провокации. Опитайте се да се вслушвате в най-дълбоките си усеща и не губете време в безполезни фриволности. Тази лунна фаза усили силата ни от една страна и чувствителността ни от друга. Бъдете подготвени да изпитате тези чувства и да намерете баланс сред пристрастеност и рационалност.

Отделете време за размисъл и се пробвайте да намерите вътрешен мир. Пълнолунието в Скорпион е събитие, което носи със себе си натоварен и буен заряд. Управлявана от Марс и Плутон, тази Луна е пропита с трансформираща сила и капацитет за възобновяване. Това е миг, в който страстите се ускоряват и скритите истини излизат нескрито, предизвиквайки дълбоки процеси на вътрешна промяна. В обичайна астрология се споделя, че Луната е в заточение в Скорпион и не е в положение да изрази пълнотата на своята сила, създавайки предизвикателна динамичност.

Скорпионът е знакът на гибелта и прераждането и макар че процесът на умиране може да бъде сложен, мъчителен и провокационен, прераждането постоянно е красиво. Точно както фениксът се надига от пепелта, това пълнолуние в Скорпион ни дава опция да възкръснем още веднъж. Скорпион, бездънен и натоварен воден знак, постоянно е подготвен да се гмурне в мистериозните води на съществуването, с цел да открие скрити истини. Това пълнолуние може да му донесе невиждана изясненост и да ни накара да се откажем от остарелите си привързаности. За самите Скорпиони, а и за всички останали този интервал може да се окаже голяма опция за прочувствено излекуване и духовно прераждане. Може да се окаже, че резултатът от пълнолунието усилва естествената вътрешен глас на индивида и укрепва решимостта му да следва своя път на персонална промяна.

Почистете пространството си с култивиран чай или лечебни звуци. Подходящо време за духовни практики и асимилиране на езотерични познания. Това е добър миг да медитирате върху това, което в действителност желаете от живота и да предприемете нужните дейности, с цел да го осъществите. Независимо от вашия знак, това е опция да оставите зад тила си всичко, което към този момент не ви служи, и да се придвижите към по-светло, по-обнадеждаващо бъдеще.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР