На 23 април в Кунмин, провинция Юннан, беше открита Третата

...
На 23 април в Кунмин, провинция Юннан, беше открита Третата
Коментари Харесай

Третата национална конференция по четене изгражда „общество, ухаещо на книги“

На 23 април в Кунмин, провинция Юннан, беше открита Третата национална конференция по четене. Ли Шулей, член на Политбюро и началник на отдела за гласност на Централен комитет на ККП, участва на церемонията по откриването и произнесе тирада.

Участниците в конференцията се съгласиха, че четенето играе значима роля за националната мощ, подмладяване и културния разцвет и че би трябвало да се отдава по-голямо значение на фундаменталната роля на четенето, с цел да се усъвършенства качеството и равнището му.

Конференцията се организира под мотото „ Изграждане на общество, ухаещо на книги и шерване на актуалната цивилизация “. Тя има за цел да предизвиква и култивира просвета на обич към четенето в цялото общество.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед11841 " ЛЕВИЦАТА! " внесе документите си в ЦИК за присъединяване в изборитеАлтернативен Поглед22157Д-р Мариян Карагьозов: Вижда ли се краят на ерата Ердоган след локалните избори в Турция?Алтернативен Поглед17557Д-р Мариян Карагьозов: Ще има ли серпантина на ескалацията на израелско-иранския спор?Алтернативен Поглед60356В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избориАлтернативен Поглед38844Доц. Григор Сарийски за Европейски Съюз: Не може да има попътен вятър за транспортен съд, който няма посока!Алтернативен Поглед129507Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед89151Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагера  Николай Марков, патогенните процеси, Евросъюз, федерация  Николай Марков, патогенните процеси, Евросъюз, федерация Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР