На 20 юли Църквата почита Св. пророк Илия. Св. пророк

...
На 20 юли Църквата почита Св. пророк Илия. Св. пророк
Коментари Харесай

Божествена любов и предизвикателства: Какво ни очаква на Илинден

На 20 юли Църквата уважава Св. оракул Илия. Св. оракул Илия е определен за настойник на пивоварите. Празнуват още кожари, кожухари, самарджии и керемидари. Коли се петел в жертва на Св. Илия. Който работи в този ден, ще го сполети злощастие споделя поверието. Празнуват Илия, Илиян, Илияна, Илко, Илка, Елина, Лилко, Лила. Празникът е обвързван още и с почитания от славяните господ на гръмотевиците и светкавиците Перун.

На 20 юли се оформят два значими аспекта на небесвобода. Тригон на Слънцето с Нептун и съпротива на Марс със Сатурн. Влиянието от тези аспекти може към този момент да сте ги усетили или да продължи да се усеща и в идващите дни.



Слънцето в последните градуси на знак Рак ще образува аспект тригон с Нептун в Риби. Този аспект е проводник на Божествената обич. Слънцето е насладата от живота, до момента в който Нептун е обвързван с интуицията, духа, въображението, фантазиите, сънищата и изкуството. Връзката сред тези две планети ни озарява и дава способността да показваме своята креативност посредством изкуството и да демонстрираме нашата интуитивна природа. Този аспект ще ни направи по-чувствителни и ще подчертае нашата емпатия към околния свят.

Мнозина ще почувстват любовни пориви към колегата. Водени от възприятията си, от сантименталното си въодушевление и може би от потребността да изживеем персоналната си приказка, ще имаме потребност да се доближим до колегата или обекта на нашето предпочитание и да изразим възприятията си посредством любовни самопризнания и нежни моменти.



Този тригон ще повлияе позитивно на представителите на Кардиналния кръст (Овен, Рак, Везни и Козирог) и на представителите на Променливия кръст (Близнаци, Дева, Стрелец, Риби) от 3-та декада или тези, които имат персонални планети или асцендент в тези знаци. Ще отвори пътя на Водните знаци (Раци, Скорпиони, Риби).

Хармоничният аспект ще ускори нашите интуитивни качества. Слушайте без никакво съмнение вътрешния си глас. Творческите благоприятни условия ще си намерят излаз в изкуството. Може да ви връхлетят неповторими и вдъхновяващи хрумвания за решенията, които търсите или за нови планове.

В същия ден обаче се оформя и дисхармоничен аспект - съпротива сред Марс (планетата на действието) и Сатурн (планетата на ограниченията), което евентуално ще докара до невъзможност и ще ограничи представителите на Променливия кръст (Близнаци, Дева, Стрелец, Риби), които са родени в средата на 1-вата десетдневка. Този аспект може да донесе комплициране в връзката, да направи мъчно общуването, което може да аргументи спомагателни проблеми, както на професионално, по този начин и на персонално равнище.

Може да се тревожим за безчет дребни неща, изгубвайки от взор цялостната картина. Или както нормално се споделя: „ дървото пречи да забележим цялата гора “. Едни ще почувстват бърза отмалялост, други може да имат проблеми с по-възрастни или със стоящи по-високо в йерархията. Планове могат да бъдат нарушени от външни условия, дейностите да срещнат трудности. Трудности в бизнеса. Възможни пострадвания, произшествия. Тази съпротива ще ни направи да бъдем по-чувствителни от естественото към рецензия и мислите ни ще имат скептичен нюанс. Затова би трябвало да намерим и да се занимаваме с приятни неща, които да занимават мозъка ни.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР