На 19 април е премиерата на новия български филм Изкуството

...
На 19 април е премиерата на новия български филм Изкуството
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева играе нестабилна майка в нов филм 

На 19 април е премиерата на новия български филм " Изкуството да падаш “, а от 21 април лентата потегля по кината, оповестяват от екипа.

" Животът не е пощенска картичка, която води към идеалния край " И заживели щастливо “, а непрекъсната борба “, сподели режисьорът Орлин Милчев. Филмът бе почетен с премията за дебют в пълнометражното игрално кино на 40-ия фестивал " Златна роза “ и беше показан на завършилия неотдавна 27-и " София филм фест “.

В основните функции са Ивайло Христов, Иван Бърнев, Валери Йорданов, Александра Сърчаджиева и младите им сътрудници Елена Замяркова, Димитър Николов, както и актрисата, влогър и водещ Поли Недкова.

Историята споделя за сложното доближаване на 17-годишната Борислава (Елена Замяркова) с нестабилната й майка (Александра Сърчаджиева) в комплицирано семейство с липсващ татко. Борислава отхвърля да бъде унижавана от момчетата и стартира да се занимава с джудо. Там тя осъзнава, че преди да победиш другите, би трябвало да победиш себе си, описват от Българска телеграфна агенция. 

" Филмът споделя за тематики, вълнували човечеството от началото на разказването на истории; тематиката за съзряването, за доброволния конфликт с проблемите, спора сред поколенията и моста сред тях - истината “, добавя режисьорът.

За ролята Елена Замяркова е имала 10 дни за нахлуване в света на джудото. Дубльори не е имало, боят в сцените е същински, описват от екипа.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР