На 18.12.2021 (събота) от 11:00 в зала Динозаври“ на Регионалния

...
На 18.12.2021 (събота) от 11:00 в зала Динозаври“ на Регионалния
Коментари Харесай

Младши стажант Теодор Йонов ще изнесе лекция в Регионалния природонаучен музей – Пловдив

На 18.12.2021 (събота) от 11:00 в зала " Динозаври “ на Регионалния природонаучен музей – Пловдив ще се организира открита лекция на Теодор Йонов, носещ почетната купа младши стажант към музея към този момент четири години. Тео е на 13 години и постоянно е изумявал публиката на музея с обширните си знания за динозаврите и за природата като цяло. Посетителите ще имат неповторимата опция да научат забавни обстоятелства за динозаврите в залата, както и за други представители на гигантските влечуги, населявали нашата планета в минали геологични ери.

Тематичното просветително събитие, както и предколедният креативен конкурс " Ерата на динозаврите “, са част от дълготрайната просветителна стратегия, която ще се развива в новата експозиция. Най-добрите детски рисунки от състезанието, който е деен до 19.12.2021, ще бъдат изложени пред публиката на музея в особено отредено за това пространство в зала " Лотос “, а първите три места ще бъдат отличени с награди.

Напомняме, че в музея се позволяват единствено гости със зелен документ (изключение вършат децата до 18 години), а през почивните дни (събота и неделя) в постройката на музея ще има мобилна лаборатория за бързи антигенни проби на цена от 10 лв..
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР