На 17 декември, неделя, от 10.00 до 18.00 часа в

...
На 17 декември, неделя, от 10.00 до 18.00 часа в
Коментари Харесай

Ники Василковски влиза в ролята на майстор готвач в кулинарното състезание за непрофесионалисти „На върха на пламъка“

На 17 декември, неделя, от 10.00 до 18.00 часа в ресторант " Рич Тейбъл " ще се организира Второто кулинарно съревнование за непрофесионалисти – „ На върха на пламъка “

Атрактивната конкуренция се провежда от ПГТ „ Пенчо Семов “, с поддръжката на Министерството на туризма.

По правилник „ На върха на пламъка “ изправя един против различен тимове, в които един до различен готвят възпитаници и известни персони.

Още с първото си издание надпреварата закупи необятна известност, което ни задължава тази година да надградим и обогатим започнатото. Единият от тимовете ще даде късмет на заместник-министъра на образованието – госпожа Мариета Георгиева, да показва кулинарните си умения.

В два от тимовете ни ще се състезават кметът на Габрово – госпожа Таня Христова и Областният шеф – госпожа Мария Башева.

Госпожа Маргарита Доровска – куратор на Центъра за модерно изкуство „ Кристо и Жан-Клод “, влиза като играч в четвъртия тим.

Петият ни първокласен играч е водещ в листата на обичаните лица от дребния екран – чаровният и постоянно автентичен Ники Василковски.

Името на шестия участник уредниците резервират в загадка на този стадий от подготовката на надпреварата.

Трудната задача да журират и удоволствието първи да дегустират кулинарните творения е поверена на Андре Токев, Ради Стамболов, Веселина Славчева и началник Ивайло Димитров. Специален посетител на събитието ще бъде трикратният международен първенец по барманство – Васил Колев.

Събитието е с вход свободен за жители, а искащите да наблюдават конкуренцията от къщи ще могат да гледат протичащото се в действително време презyoutube.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР