На 12 януари (четвъртък), в 11.00 часа, в зала 203

...
На 12 януари (четвъртък), в 11.00 часа, в зала 203
Коментари Харесай

Община Стара Загора ще си сътрудничи с Българска фондова борса и Центъра за устойчиви финанси и енергетика

На 12 януари (четвъртък), в 11.00 часа, в зала 203 на Община Стара Загора, ще бъде подписан меморандум за съдействие сред кмета Живко Тодоров и изпълнителния шеф на Българска фондова борса (БДФ) доцент доктор Маню Моравенов. Този тип партньорство има за цел да притегля вложители, подкрепя икономическото развиване на дребните и междинни предприятия, както и започващите компании.

По време на събитието ще бъде подписан още един меморандум - с Центъра за устойчиви финанси и енергетика. Основната задача на самодейността е да подкрепя напъните на заинтригуваните страни в посока промяна на стопанската система, давайки положителни вероятности за районите и страната.
-->
БФБ и Българска самостоятелна енергийна борса (БНЕБ) са главните мотори за основаването на Център за устойчиви финанси и енергетика - Green Finance & Energy Centre Green, като си партнират с Министерство на финансите и Министерство на енергетиката, Комисията за финансов контрол и Фонда на фондовете, както и с представители на заинтригуваните страни.

В срещата, във връзка бъдещето съдействие, ще се включи и Константин Константинов, който е шеф на Българската самостоятелна енергийна борса.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР