На 06 април 2023 година в елитната зала Арена Армеец

...
На 06 април 2023 година в елитната зала Арена Армеец
Коментари Харесай

Шампионите на Станислав Бахчеванов от С.К.кикбокс и муай тай ЦСКА с нови победи на MAX Fight 53

На 06 април 2023 година в елитната зала Арена " Армеец " влиятелната бойна верига MaxFigft 53 организира своята поредна церемония вечер.

Организаторите предложиха за следващ път извънредно мощна файт карта в стиловете бокс, кикбокс, муай тай и мма. Те се бяха погрижили и за извънредно атрактивна шоу стратегия.

Треньорът Станислав Бахчеванов гласоподава доверие на двама свои млади и проспериращи бойци - Виктор Крашевски в категория до 71 кг. юн.мл. и Алекс Димитров в категория до 75 кг. мъже. И двамата завоюваха дуелите си по решителен метод.

За Виктор това беше дебют на професионалния кръг. Точно спазваше тактическия проект и закономерно завоюва.

Алекс Димитров дебютира при мъжете. Със успокоение и самочувствие той слушаше и изпълняваше тъкмо треньорските упътвания и господства през целия дуел, завоювайки своята втора поредна победа в MaxFigft.

" Изключително съм удовлетворен от представянето на нашите първенци. Искам да изкажа специфични благодарности към нашия треньорски щаб, както и към всички наши спаринг сътрудници, които са едни от най-елитните бойци и първенци на България. Благодарим на уредниците на MaxFigft за брилянтната организация и възможноста да участваме. Благодарим на цялата съдийска бригада за високия професионализъм, която за следващ път беше на топ равнище. И най-после, само че не на последно място желая да благодарим на нашите съперници и техните треньори за извънредно качествените боеве със мощни и класни бойци като тях. Благодарим на публиката, на нашите почитатели и другари! ", съобщи старши треньорът Станислав Бахчеванов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР