Мярката, която се предприе с отнемането на автомобили на пияни

...
Мярката, която се предприе с отнемането на автомобили на пияни
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Имаме значителен спад на пияните и дрогираните шофьори

Мярката, която се предприе с отнемането на коли на пияни и дрогирани водачи, към този момент дава сериозен резултат. Имаме забележителен спад на броя на откритите водачи, които си разрешават да ръководят моторни транспортни средства след приложимост на алкохол и опиати.

Това съобщи пред публицисти служебният министър на вътрешните работи преди началото на днешното заседание в постройката на Главна дирекция „ Национална полиция “ по отношение на изборите на 9 юни. Стоянов призна, че има проблем с обезпечаването на паркоместата за „ конфискуваните в началото коли, които след това с решение на съда, към този момент могат да бъдат отнети в интерес на страната “. 

На множеството места в страната шефовете на регионалните дирекции направиха нужната връзка с кметове и регионалните шефове и казусът за множеството места към този момент се взема решение, сподели служебният министър.

Министерството на вътрешните работи не е организация за недвижими парцели, тъй че това е напълно ангажимент на Столичната община. Така служебният министър на вътрешните работи отговори на журналистически въпрос за насочен апел от зам.-кмета на София по превоза за даване на терени на Столичната община за построяването на паркинги. Според Стоянов е следвало общината да е осигурила паркинги за жителите на централната градска част преди да предприеме промени в придвижването в центъра на града, съобщи Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР