Музикалният продуцент Том Прайс заяви категорично пред БТВ, че изгряващата

...
Музикалният продуцент Том Прайс заяви категорично пред БТВ, че изгряващата
Коментари Харесай

Музикален продуцент обвини Сузанита в плагиатство

Музикалният продуцент Том Прайс съобщи изрично пред БТВ, че изгряващата певица Сузанита е откраднала музиката за песента си "Lucifer & Buddha ".

Продуцентът разгласи, че той държи правата на музиката и упрекна в плагиатство дъщерята на Орхан Мурад. "Никой не ме търсил. Останах изумен, че текста към тази хубава музика е толкоз пошъл. Ще предриемем всички ограничения против Сузанита. Първо ще я помоля да спре и смъкна песента, както и да подари на някоя благотворителна фондация всички пари, които е спечелила. Ако тя и татко й откажат, ще се забележим в съда ", закани се Прайс.

Орхан Мурад и Сузанита също разясниха тематиката. "За следващ път занимаваме обществеността с ненужни неща, само че това прави Сузанита по-полярна ", сподели Мурад. "Взети са два такта от един диджей Бис. В музиката два такта се водят за взаимстване, а не за плагиатство. Това са два такта. Един семпл. Ще дарим пари, в случай че изобщо спечелим нещо от тази ария. Искам всички да знаят, че до момента за сузи всичко беше ваучър, само че в този момент нещата стават съществени и аз ги поемам в мои ръце ", разкри той.

"Авторът на моята ария е Бис, само че не мога да ви кажа кой е той. Имаме доказателство и документ. Аз всеки чувам музика и опитвам. Няма да стопираме песента и продължаваме единствено напред. Очаквайте новата ми ария с Андреа, която е авторска ", похвали се Сузанита.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР