Мултимилионерът Георги Гергов финансира явяването на вота на 9 юни

...
Мултимилионерът Георги Гергов финансира явяването на вота на 9 юни
Коментари Харесай

Новина: Георги Гергов даде 7 млн. лева на Ваня Григорова и Мая Манолова за вота

Мултимилионерът Георги Гергов финансира явяването на вота на 9 юни на „ Солидарна България “, зад която стоят левите остриета Ваня Григорова и Мая Манолова, научихме извънредно от свои хора в алената върхушка.

По непотвърдена информация изключеният от Българска социалистическа партия предприемач е субсидирал предизборния щаб на двете дами със солидната сума от 7 милиона лв..

Целта е при възможното им влизане в бъдещия парламент Ваня Григорова и Мая Манолова да станат част от новата сглобка и да натрият носа на обсебилата Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, безапелационни са източниците.

Само преди ден – на 1 май, точно на Деня на труда и интернационалната работническа взаимност, Ваня Григорова и Мая Манолова отсякоха, че обединяване вляво няма да има. Новината пристигна от Кюстендил, където двете показаха старта на акцията на „ Солидарна България ” за идния избор на 9 юни.

Изказването беше във връзка апела на ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, че всички напуснали партията са поканени да се върнат, в това число Сергей Станишев.

Водач на листата на „ Солидарна България ” за 10 МИР е Милена Георгиева, 37-годишна, приключила право в Германия.

Мая Манолова беше в родния си град за празника 1-ви май, само че и за две години от учредяването на „ Изправи се! БГ “. Дойде и Ваня Григорова за старта на предизборната акция на „ Солидарна България ” за района.

Попитани за изказването на водача на социалистите Корнелия Нинова с апел напусналите Българска социалистическа партия да се върнат, Григорова отговори:

„ Опасявам се, че такива проформа дейности за обединяване на лявото могат единствено да разочароват левите фигури, които в действителност чакат Българска социалистическа партия да се обърне към левите гласоподаватели и откакто някои управителни фрагменти създадат няколко крачки обратно, тогава да могат да се съберат всички в ляво и да станем по-силни “.

Мая Манолова пък уточни:

„ Припомням единствено, че преди последните парламентарни избори Нинова събра 26 леви партии и организации по същия „ бутафорен и демонстративен метод “, вследствие на което процентите на Българска социалистическа партия паднаха под 9%. Така че до момента в който, за жалост, Нинова е ръководител на огромната партия вляво, Борисов на огромната партия вдясно – нито ще има обединяване на дясното, нито на лявото не поради личностния проблем, който те основават, а поради вождиските настроения, в които всички останали са миманс, а решенията се вземат еднолично “.

Инфо: narod.bg

Тагове: Ваня Григорова мая манолова Солидарна България георги гергов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР