MSNBC направи скок в четвъртък, за да обяви, че бившите

...
MSNBC направи скок в четвъртък, за да обяви, че бившите
Коментари Харесай

MSNBC казва, че обвинен информатор на ФБР оправдава твърдението на бивши служители на разузнаването, че лаптопът на Хънтър Байдън е бил руска дезинформация

MSNBC направи скок в четвъртък, с цел да разгласи, че някогашните чиновници на разузнаването, които разпространяваха съветската дезинформация за Лаптопът на Хънтър Байдън в действителност беше „ верен “ след неотдавнашното обвиняване на DOJ против Александър Смирнов.

Смирнов, някогашен осведомител на ФБР, беше упрекнат предходната седмица от специфичния прокурор Дейвид Вайс, че подправени изказвания, в които се твърди, че президентът Байдън и неговият наследник са прибрали милиони подкупи за отстраняването на украински прокурор, който разследваше украинската енергийна компания Burisma Holdings, в която Хънтър беше член на борда.

Оттогава беше разкрито от Министерството на правораздаването, че Смирнов е имал връзки със чиновници на съветското разузнаване, за които се твърди, че са му дали информация за Burisma.

Задграничните бизнес покупко-продажби на Хънтър Байдън са в центъра на обвиняванията в корупция против татко му. (Кент Нишимура/Гети изображения)

В светлината на скорошните...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР